Wonderfoods

Wonderfoods van Naturally Organix

Door: Naturally Organix  18-01-2014
Trefwoorden: Nutraceuticals, Cosmeceuticals, functionele voedingsmiddelen

WonderFoods begon in de vroege jaren 1980 met één product ontwikkeld door gerenommeerde Australische natuurgeneeskundige en kruidkundige Glen Gillard. Het product was WonderWhey - een lage allergene melk plaatsvervanger ontwikkeld voor zijn zoontje die had een intolerantie heeft voor koeien melk. Vandaag, ongeveer 30 jaar later, handhaaft Glen nog steeds een praktijk in zijn kliniek in Brisbane en blijft aanvullende gezondheidsproducten formuleren voor de Australische en internationale markt. Zijn passie in het laatste decennium geweest om te onderzoeken en het uitbrengen van functionele voedingsmiddelen en daar lessen in te geven. Glen doceerde in Australië, Nieuw-Zeeland, China en het Verenigd Koninkrijk. WonderFoods is een familiebedrijf, formuleren en leveren een unieke reeks van functionele voedingsmiddelen, nutraceuticals, cosmeceuticals, gezondheid supplementen en nutritionele ingrediënten. Producten zijn verkrijgbaar bij voedingswinkels, onafhankelijke kruideniers en apotheken. WonderFoods bereik is van de hoogste kwaliteit en de beste waarde in elke productcategorie.

Trefwoorden: Cosmeceuticals, functionele voedingsmiddelen, gezondheid supplementen, Nutraceuticals, nutritionele ingrediënten, wonderfoods,

Andere producten en diensten van Naturally Organix

Aloe Vera van Naturally Organix thumbnail
18-01-2014

Aloe Vera

Aloe Vera (of Barbadensis Miller) is een plant die in het blad water opslaat en vasthoudt, waarbij de pure gel uit het blad reeds eeuwenlang wordt gebruikt voor verbetering van gezondheid en schoonheid.


Rosa Naturals van Naturally Organix thumbnail
18-01-2014

Rosa Naturals

We zijn trots op de Rosa Naturals collectie -botanische huid- en haarverzorgingsproducten die traditionele kruidengeneesmiddelen, voedingsstoffen en essentiële oliën combineren.