OFFICIËLE PRESENTATIE EERSTE POWER SLIM KOOKBOEK

Door: Power Slim Nederland B.V.  04-04-2012
Trefwoorden: Personal Coaching, Afvallen, Gezonde Voeding

    

Afslanken zonder dat je er erg in hebt; de ultieme wensdroom van iedereen met wat kilo’s teveel. Het Power Slim afslankprogramma maakt het mogelijk je ideale gewicht te bereiken en biedt handvatten om het ook te behouden. Op 10 maart jl. presenteerde diëtiste Hylke Boelens het kookboek ‘Voeding & gewicht in evenwicht’. Een kookboek met veertien weekmenu’s en meer dan tachtig recepten, volledig gebaseerd op het Power Slim afslankprogramma. Volgens de schrijfster ‘een steuntje in de rug, voor iedereen die op een makkelijke en vooral smakelijke manier wil afslanken’.

Power Slim is geen dieet of crashdieet, maar een methode om af te slanken en op gewicht te blijven zonder hongergevoel of ‘jojo-effect’. Het succes van deze methode is gebaseerd op een ideale afstemming tussen de belangrijkste voedingsstoffen: eiwitten, vetten en koolhydraten. Het Power Slim afslankprogramma biedt een compleet programma dat naast voeding en voedingssupplementen, bestaat uit professionele begeleiding en een ruime mate van aandacht voor lichaamsbeweging.

Koolhydraten, eiwitten en vetten zijn de drie hoofdelementen in voeding. Zij leveren het lichaam de calorieën, de onmisbare brandstof voor het lichaam. Door minder calorieën in te nemen zou je dus moeten afvallen, zo was tot voor kort de gedachtegang. Voor een deel klopt dit wel, alleen gaan dergelijke diëten vaak ten koste van voedingsstoffen die juist belangrijk zijn voor het optimaal functioneren van het lichaam; er wordt meer spiermassa verbrand dan vet. Bovendien zijn de resultaten vaak van tijdelijke aard (het ‘jojo-effect’).

Power Slim is dan ook niet gebaseerd op mínder eten, maar op anders eten. Wie het Power Slim afslankprogramma volgt, krijgt alle essentiële gezonde voedingsstoffen binnen, terwijl de overtollige reservebrandstof – het overbodige vet – wordt verbrand. Het effect is niet alleen snel merkbaar, de veranderde voedingswijze helpt men het streefgewicht te behouden. Lekker eten, lekker leven in een slank lichaam, dat is het Power Slim afslankprogramma.

Als steuntje in de rug voor de inmiddels vele duizenden ‘Power Slimmers’, schreef diëtiste Hylke Boelens het kookboek ‘Voeding & gewicht in evenwicht’, met veertien weekmenu’s en meer dan tachtig recepten, variërend van ontbijt, lunch, maaltijden, maaltijdsalades, soepen en allerlei andere hapjes. Voor iedere ‘Power Slimmer’ een handige manier om gevarieerd en moeiteloos smakelijke gerechten op tafel te zetten.

Voeding & gewicht in evenwicht’ is te bestellen via de gecertificeerde Power Slim centers, een overzicht is te vinden via

Trefwoorden: Afslankconcept, Afvallen, Diëtist, Gezonde Voeding, Personal Coaching,

Contact Power Slim Nederland B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Power Slim Nederland B.V.

Power Slim lanceert actie voor schoon drinkwater in Rwanda. van Power Slim Nederland B.V. thumbnail
13-12-2011

Power Slim lanceert actie voor schoon drinkwater in Rwanda.

     Op 13 december 2011 lanceert Power Slim Charity, onderdeel van Power Slim Nederland, een actie voor schoon drinkwater in


Meer zelfvertrouwen en betere seks na afslanken van Power Slim Nederland B.V. thumbnail
04-08-2011

Meer zelfvertrouwen en betere seks na afslanken

Betere seks en meer zelfvertrouwen dankzij Power Slim