Power Slim lanceert actie voor schoon drinkwater in Rwanda.

Power Slim lanceert actie voor schoon drinkwater in Rwanda. van Power Slim Nederland B.V.

Door: Power Slim Nederland B.V.  13-12-2011
Trefwoorden: Gezonde Voeding, Voedingsdeskundige, Afslankconcept

    

Op 13 december 2011 lanceert Power Slim Charity, onderdeel van Power Slim Nederland, een actie voor schoon drinkwater in Rwanda. Doel van de actie, die aanhaakt bij het initiatief van Stichting Weeskinderen in Rwanda, is om een veilige en schone omgeving te creëren voor de circa 80.000 weeskinderen in het door een bloedige burgeroorlog geteisterde land. Power Slim maakt per verkochte eenheid van haar nieuwe product ‘Water Flavouring’ een bedrag van € 2,65 over naar de rekening van de Stichting Weeskinderen in Rwanda. Met ruim 165 verkooppunten voor haar product, hoopt Power Slim een significante bijdrage te leveren aan het welzijn van de Rwandese weeskinderen.

Het Centraal-Afrikaanse Rwanda is lange tijd in het nieuws geweest door een nietsontziende strijd tussen de Hutu’s en de Tutsi’s, twee rivaliserende etnische stammen. Het droeve resultaat: honderdduizenden doden en vluchtelingen en meer dan 80.000 kinderen van wie de ouders zijn vermoord. Hoewel de rust lijkt te zijn wedergekeerd, komen de gevolgen van deze burgeroorlog op schrijnende wijze aan het licht. Diepe armoede, ondervoeding en een ernstig tekort aan schoon drinkwater, vormen een ernstige bedreiging voor de levenskansen van de Rwandese bevolking en die van de kinderen in het bijzonder.

Voor Power Slim Nederland vormt dit tragische gegeven een goede reden om actie te ondernemen voor het welzijn van de Rwandese weeskinderen. Omdat deze specialist in verantwoorde lichaamsverbetering recentelijk haar product ‘Water Flavouring’ op de markt heeft gebracht, achtte Power Slim Nederland het een logische keuze een inzamelingscampagne te starten voor schoon drinkwater; voor iedere Nederlander een vanzelfsprekendheid, voor de Rwandese bevolking een schaarse eerste levensbehoefte.

Het in Waalre gevestigde Power Slim Nederland is specialist in verantwoord afslanken en voorziet via haar 165 verkooppunten de consument van kennis en producten om op veilige en doelgerichte wijze op gewicht te komen en te blijven. Nieuw om het assortiment is het product ‘Water Flavouring’, een supplement waarmee water op smaak wordt gebracht en voorzien van stoffen die van noodzakelijk belang zijn bij het toewerken naar een ideaal gewicht. Voor vrijwel iedere afslankmethode is het drinken van circa twee liter water per dag een voorwaarde om de lichaamshuishouding in balans te houden. ‘Water Flavouring’ helpt de gebruiker deze hoeveelheid op eenvoudige wijze te bereiken.

‘Water Flavouring’ wordt verkocht via de vaste verkoopkanalen van Power Slim Nederland. Voor de actie  ten behoeve van de weeskinderen in Rwanda wordt bij iedere aanschaf € 2,65 gereserveerd voor dit doel. Naar verwachting zal de opbrengst binnen afzienbare tijd enkele duizenden euro’s bedragen. Voor Power Slim Nederland een niet meer dan logische bijdrage bij het streven naar verantwoord ondernemen en pogingen tot verbetering van de wereld rondom.

Trefwoorden: Afslankconcept, Gezonde Voeding, Voedingsdeskundige,

Contact Power Slim Nederland B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Power Slim Nederland B.V.

04-04-2012

OFFICIËLE PRESENTATIE EERSTE POWER SLIM KOOKBOEK

     Afslanken zonder dat je er erg in hebt; de ultieme wensdroom van iedereen met wat kilo’s teveel. Het Power


Meer zelfvertrouwen en betere seks na afslanken van Power Slim Nederland B.V. thumbnail
04-08-2011

Meer zelfvertrouwen en betere seks na afslanken

Betere seks en meer zelfvertrouwen dankzij Power Slim