Vissers & Vissers BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ericalaan 50 , 5582 CA Waalre, Noord-Brabant
Kempen

E-mail

Over Vissers & Vissers BV

Vissers Ingenieursbureau is in 1969 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een goede reputatie. Ons bureau heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het geven van advies op het gebied van staal-, beton- en houtconstructies. Het hele bouwproces is een interactief proces van (voor)ontwerp tot oplevering van een bouwwerk. Ons bureau kan als participerende en meedenkende partij een meerwaarde betekenen in dit proces zodat het bouwwerk voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. Kwaliteit, deskundigheid en communicatie zijn hierin de kernwoorden. Inmiddels is het bedrijf verder gegaan in de 2e generatie: Vissers & Vissers bv, een internationaal, maar voornamelijk landelijk opererend bureau met het zwaartepunt zuidoost Nederland.

Ons bureau bestaat uit een enthousiast en ervaren team van goed onderlegde bouwkundigen. De medewerkers beschikken allen over een vakgerichte opleiding, dit betreft zowel praktijkgerichte als academische opleidingen, zodat theorie en praktijk samengaan. Per project wordt een team samengesteld dat tijdens het volledige traject goed met elkaar samenwerkt wat leidt tot een degelijk en volledig product (advies). Doordat er per project vaste contactpersonen zijn is de communicatie tussen de overig betrokken partijen van het bouwproces en ons bureau optimaal.

In een bouwproces met veel betrokken partijen is het van groot belang dat de communicatie goed en duidelijk is. Dit voorkomt fouten en maakt het mogelijk dat een bouwwerk ontstaat dat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. Ons bureau streeft een goede samenwerking na met architect en overig betrokken partijen in het bouwproces. Vooral het uitwisselen van digitale tekeningen (AutoCAD) is hier een steeds belangrijkere factor in. Verder passen wij een goed en duidelijk projectbeheer toe. Alle projecten worden bewaard in een overzichtelijk archief. Vooral voor de complexere bouwprojecten is dit een voordeel.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vissers & Vissers BV in Ericalaan 50, Waalre Noord-Brabant 5582 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Waalre Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waalre Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waalre Noord-Brabant, 5582 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825877]