BCK Holland B.V. verhuisd naar grotere locatie!

BCK Holland B.V. verhuisd naar grotere locatie! van BCK Holland B.V.

Door: BCK Holland B.V.  18-05-2007
Trefwoorden: Verhuizing, Transportband, Rollenbaan

Na een periode van 3 jaar is ons bedrijfspand aan de Veerweg te klein geworden. Om aan de toenemende vraag naar onze bandtransporteurs te blijven voldoen was een verhuizing noodzakelijk. Afgelopen weken is daarom hard gewerkt om ons nieuw bedrijfspand in te richten. Sinds 1 mei zijn wij volledig operationeel vanuit onze nieuwe bedrijfspand aan de Prof. Keesomweg 6 te Waalwijk.
Ook is onze website “www.bckholland.com” grondig aangepakt. De nieuwe website is voorzien van een Design & Request module. Middels dit gebruiksvriendelijk programma kunt u online de gewenste bandtransporteur of modulaire kettingtransporteur ontwerpen. Aan de hand van de gekozen specificaties ontvangt u binnen 24 uur een passende offerte. Verder is de website voorzien van actuele informatie en tientallen foto’s van transportsystemen die recentelijk zijn geproduceerd.
BCK Holland B.V. is de betrouwbare partner voor de toelevering van bandtransporteurs, modulaire kettingtransporteurs of rollenbanen. Voor een concrete toepassing adviseren wij u graag en ontvangt u van ons een concurrerende offerte.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.bckholland.com.

Trefwoorden: Bandtransporteur, Kettingtransporteur, Lopende Band, Rollenbaan, Transportband, Verhuizing