Been Automaterialen BV De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keurweg 8 C , 5145 NX Waalwijk, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Been Automaterialen BV De

Al ruim 10 jaar is De Been Automaterialen een begrip voor garagehouder, hobbyist en particulier. De Been Automaterialen werd op 3 december 1994 opgericht in Velddriel door Cees de Been. Op 19 maart 2001 kwam er een tweede filiaal bij in Waalwijk.

Onze slogan luidt: De Been Automaterialen, altijd een stapje voor! Wij staan voor kwaliteit, deskundigheid, goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Wij leveren automaterialen van A tot Z, gereedschappen en onderhoudsproducten. De producten die wij leveren zijn van uitstekende kwaliteit. Wij streven ernaar enkel A-merken in ons zeer brede assortiment te voeren.

Onze filialen hebben een ruime sortering automaterialen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Parts

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Waalwijk Noord-Brabant

Is Been Automaterialen BV De in Keurweg 8 C, Waalwijk Noord-Brabant 5145 NX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Waalwijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waalwijk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waalwijk Noord-Brabant, 5145 NX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820822]