iDEAL op je website (informatief)

Door: iDEAL op je website  18-04-2011
Trefwoorden: Website, Ideal, ideal op je website

http://www.idealopjewebsite.com/hoe-ideal-op-je-website/

iDEAL Wat is iDEAL? iDEAL is de betaalmethode in Nederland en wordt door duizenden websites gebruikt. Consumenten kunnen webwinkeliers makkelijk , snel en vertrouwd betalen en webwinkeliers hebben zekerheid.

iDEAL is van het bedrijf Currence. Het bedrijf achter PIN en ChipKnip. iDEAL heeft een aantal woordspelingen zoals bijvoorbeeld: - ideal als in het Engels van ideaal. - I deal als in het Engels van ik handel. - I deal als in het Engels van een deal op het internet iDEAL is vertrouwd.

De consument betaalt vertrouwd via internet bankieren van zijn/haar bank. Juist door dit punt heeft een groot deel van de consumenten de voorkeur voor iDEAL. De betaling is direct voltooid en de bestelling kan direct verstuurd of gedownload worden. iDEAL zekerheid voor u als webwinkelier. iDEAL betalingen zijn niet storneerbaar.

Dit wil zeggen dat u als webwinkelier zeker bent van uw verdiende geld. De uitbetaling verloopt meestal via een PSP (Payment Service Provider) of via de bank (meestal duurder.) Hoe iDEAL op je website plaatsen Voor het integreren (of implementeren) van iDEAL op uw webshop of website heeft u in het algemeen enige technische kennis van PHP / HTML en MySQL nodig.

Er zijn natuurlijk oplossingen die gericht zijn op webwinkeliers die geen technische kennis hebben of te weinig budget hebben om iDEAL te laten integreren. Op het moment van schrijven zijn er 2 manieren om iDEAL aan te sluiten op uw website/webshop. Dit zijn:  IDEAL via uw bank. U heeft hier wel een zakelijke rekening voor nodig, dient een contract te tekenen en betaalt in het algemeen een vast bedrag per maand en per transactie.

iDEAL via een PSP. Payment Service Providers zoals Mollie, Betaling op je website en TargetPay zijn op dit moment de bekendste. U hoeft geen contract af te sluiten en u betaalt enkel per transactie.

Trefwoorden: Ideal, ideal op je website, Website,