Biologische huidverzorgingsproducten van het merk Esse, African Organics en Jozi Organic

Biologische huidverzorgingsproducten van het merk Esse, African Organics en Jozi Organic van Kimya Asili Beauty & Wellness

Door: Kimya Asili Beauty & Wellness  16-05-2011
Trefwoorden: Schoonheidssalons, Beauty, Wellness

Voor alle behandelingen die in onze schoonheidssalon Kimya Asili Beauty & Wellness gegeven worden, gebruiken we de biologische producten van Esse. Om het resultaat thuis door te kunnen zetten, kunt u de producten ook bij ons kopen. Daarnaast hebben wij voor de verkoop African Organics en Jozi Organic in het assortiment. Met deze drie biologische lijnen kunnen we een totaalpakket aanbieden voor gezicht, lichaam en haar. Hierdoor kunt u zich van top tot teen verzorgen met (h)eerlijke producten die goed zijn voor uzelf en voor het milieu.

Esse ziet geen enkele noodzaak om chemicaliën te gebruiken om de huidconditie te verbeteren, omdat de natuur ons alle actieve ingrediënten biedt die we nodig hebben. Al onze producten komen uit Zuid Afrika en worden gemaakt met behulp van de ongelooflijke plantaardige diversiteit van Afrika. Hoogwaardige natuurlijke ingrediënten zijn toegevoegd om o.a. rimpels te verminderen en de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Onze productlijnen zijn 100% natuurlijk, met een hoog percentage aan biologische ingrediënten, biologisch afbreekbaar, Fair Trade, dierproefvrij en ecocert gecertificeerd.

Trefwoorden: Beauty, Biologische Producten, Duurzaam Ondernemen, Fair Trade, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Massages, Natuurlijke Huidverzorging, Schoonheidssalons, Schoonheidsspecialiste, Wellness, Zwangerschapsmassage

Contact Kimya Asili Beauty & Wellness

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share