Aluminium profiel, aluminium profielsysteem

Door: Newton  28-05-2009
Trefwoorden: Aluminium Profiel, Aluminium Profielsysteen

http://www.npa.nl/pages/aluminium-profielsysteem_01.php

Veelzijdig aluminium profiel voor standaard bouten en moeren!


Flexibel en snel

Flexibiliteit en snelheid zijn voor veel bedrijven belangrijke factoren om kwaliteit te optimaliseren, concurrerend te blijven en om met het team beter te presteren. Newton biedt een effectief programma aluminiumprofielen en accessoires en uitgekiende software voor het ontwerpen. Alles is erop gericht om ontwerptijd en fabricagetijd te verkorten. U bespaart tijd!

Flexibel en snel construeren...

Know how

Newton heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van aluminium profielsystemen. In die tijd hebben wij componenten en samenstellingen geleverd aan het midden- en kleinbedrijf en multinationals in diverse branches en diverse landen. Daarbij gaat het om zowel grote als kleine opdrachten variërend van het leveren van een paar meter profiel met enkele verbindingen, voorbewerkte producten volgens tekening tot compleet samengestelde machineframes met alles er op en er aan.

Onze adviseurs en constructeurs weten wat mogelijk is met het profielsysteem. Newton beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats en onze monteurs kunnen netjes en efficiënt een samengesteld geheel bouwen.
Newton heeft kennis en ervaring waar u wat aan hebt...

Een breed assortiment

Het systeem bestaat uit o.a. aluminium profielen, verbindingen, afdichtingen, scharnieren, hang- en sluitwerk, panelen, lineair geleidingen, aandrijvingen en besturingen. De aluminium profielen en accessoires zijn zo gestandaardiseerd dat er voor specifieke constructies flexibel en snel met standaard componenten een oplossing gerealiseerd kan worden.

Verreweg de meeste aluminium profielen en componenten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen om uw profiel op maat te laten zagen of te laten voorzien van
schroefdraad, boor- of tapgaten.

Uw gewenste montage van samenstellingen, zoals machineframes en afschermingen, voeren wij graag voor u
uit.

Het volledige assortiment is in 3D te gebruiken.

Toepassingen

Er zijn oplossingen gemaakt voor o.a. machineframes, veiligheids- en geluidsafschermingen, ergonomische werkplekken, dynamische lineairsystemen, handlingsystemen, verstelsystemen, transportsystemen, vitrines...

Trefwoorden: Aluminium Profiel, Aluminium Profielsysteen