Data Center Afscherming, afscherming op maat

Door: Newton  23-03-2009
Trefwoorden: Datacenter, Datacenters, Beveiligen

http://www.datacentercaging.nl/

Afschermingen voor server rooms, co- locaties en datacenters

Hoe controleert u de fysieke toegang tot uw servers?

Data Center Afscherming
Afscherming op maat

Newton BV biedt oplossingen die specifiek gericht zijn op deze toepassing.
Deze data center afschermingen zijn gebaseerd op een modulair constructiesysteem van aluminiumprofielen en accessoires.

Elke afscherming wordt op basis van standaard materialen speciaal op maat voor uw situatie ontworpen, gefabriceerd en ter plaatse gemonteerd.
Het is ook mogelijk om een bouwpakket van voorbewerkte materialen inclusief bouwtekening aan te leveren waarbij u zelf zorgt voor de montage ter plaatse.

Beveiliging van digitale bestanden vormt vaak zwakke schakel
Data centra en andere server ruimten zijn op het gebied van veiligheid kwetsbare punten. Er is vaak behoefte om de toegang tot waardevolle digitale bestanden, met de know-how en de intellectueel eigendommen van organisaties, fysiek af te schermen.
Datacentra hebben vaak de belangrijkste bestanden van organisaties in huis, die van essentieel belang zijn voor hun activiteiten en operationele processen. Doordat er zo veel belangrijke informatie op een centrale plek wordt opgeslagen, is die organisatie zeer kwetsbaar voor fraude, vernieling en beschadigingen. Vooral het gevaar van diefstal van bestanden wordt nogal eens onderschat.

Server achter slot en grendel
De server zou goed afgeschermd moeten zijn en bovendien moet er controle zijn op de toegankelijkheid. Organisaties zijn stukken beter beveiligd wanneer de servers achter slot en grendel staan.

Newton B.V. levert u deze beveiliging, met een aluminium profielsysteem waarmee de afscherming op maat voor uw situatie goed gerealiseerd kan worden. Met de aluminium profielen en bijbehorende componenten kan er in een datacenter uitstekend een transparante, goed geventileerde en veilig afgeschermde ruimte worden geconstrueerd.

Trefwoorden: Afscherming, Afschermingen, Beveiligen, Data Afscherming, Data Caging, Data Center, Data Center Afscheiding, Data Center Afscheidingen, Data Center Afscheidingswanden, Data Center Afscherming, Data Center Afschermingen, Data Center Caging, Data Centre Caging, Datacenter, Datacenter Afscherming, Datacenter Afschermingen, Datacenters, Server Beveiligen,