DocuDistri

Door: Newton  21-04-2009
Trefwoorden: Docudistri, Document Robot, Documenten Robot,

http://www.docudistri.nl

Vanuit de behoefte binnen gemeenten om snel, veilig én met minder kosten waardedocumenten op te bergen en uit te geven, is DocuDistri® ontwikkeld.

DocuDistri® = winst voor iedereen!

Voor uw klanten

Vanwege dit uiterst efficiënte systeem, zult u merken dat u in minder tijd meer klanten kunt helpen, waardoor lange wachttijden tot het verleden behoren. Uw klant komt twee maal naar de afdeling Burgerzaken: de eerste keer voor de aanvraag en vervolgens voor het afhalen van zijn of haar document. Uw klant zal dan ook tevreden zijn als u ervoor zorgt dat dit proces snel en efficiënt plaatsvindt.
De tijd die u voorheen besteedde aan het handmatig afhalen van de documenten, kunt u nu besteden aan uw klant. U hoeft niet meer weg te lopen van de balie en u heeft dus alle tijd om vragen van uw klant te beantwoorden, uw klant te informeren of te adviseren. Ook hiermee kunt u dus rekenen op verbeterde klanttevredenheid, want door de toepassing van DocuDistri® heeft u alle aandacht voor uw klant.

Voor uw medewerkers

Uw medewerkers zullen DocuDistri® ervaren als een verrijking van het werkproces. Er kan efficiënter en sneller gewerkt worden én er is meer tijd voor de klant. U stelt uw medewerkers hiermee in staat een betere bijdrage te leveren aan het dienstverleningsproces, wat zorgt voor een verhoogde medewerkertevredenheid.
Daarnaast is het werken met DocuDistri® een verbetering van de fysieke werklast. Er zullen minder klachten optreden in verband met repeterende fysieke handelingen (zoals reiken en bukken), aangezien u deze handelingen automatiseert.

Voor u

De DocuDistri® levert circa 65 uur per medewerker per jaar tijdbesparing op. U kunt uw medewerkers hierdoor inzetten voor andere werkzaamheden of, bij grotere gemeenten, besparen op uw personeelskosten.
U weet als geen ander dat bij het werken met waardedocumenten veiligheid voorop staat. DocuDistri® is een uiterst veilig systeem waarin u alle mogelijke niveaus van toegangverschaffing zelf kunt instellen. Een gerust gevoel voor u.
U realiseert met DocuDistri® verbeterde klant- en medewerkertevredenheid waardoor DocuDistri® een bijdrage levert aan de realisatie van uw doelstellingen.

Trefwoorden: Docudistri, Document Robot, Documenten Robot, Identiteitkaart Robot, Identiteitkaarten Robot, Identiteitskaart Robot, Identiteitskaarten Robot, Paspoort Robots, Paspoorten Robots, Rijbewijs Robot, Rijbewijzen Robot,