Osteopathie Ingrid Reuser ( GZC Het Koetshuis )

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koetshuislaan 613 , 5146 BR Waalwijk, Noord-Brabant

E-mail

Over Osteopathie Ingrid Reuser ( GZC Het Koetshuis )

De praktijk is te bereiken op de volgende telefoonnummers: 0416-533236 en 06-22554221
Even voorstellen: ik ben Ingrid Reuser – van Heijst. In 2012 ben ik afgestudeerd als osteopaat. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de I.A.O. (International Academy of Osteopathy) te Zeist. Tussen 1996 en 2013 heb ik in een eigen praktijk gewerkt als Cesartherapeut. Tevens ben ik 12,5 jaar zwangerschapsdocent geweest.

Ik vind het erg belangrijk een goede band op te bouwen met een patiënt om alle informatie te krijgen met betrekking tot de klacht zodat alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen en de oorzaak van de klacht duidelijk wordt.

Sinds ik ben afgestudeerd heb ik me gespecialiseerd op het gebied van gynaecologie en kinderosteopathie (pediatrie). Maar natuurlijk kunt u voor algemene osteopathie ook bij mij terecht.

Osteopathie is een manuele geneeswijze, dat betekent dat ik met mijn handen werk.
Het doel van de therapie is het bevorderen van de doorbloeding en de mobiliteit van elke structuur in het lichaam. Een osteopaat behandelt functionele problemen. Er zijn 3 pijlers te onderscheiden in osteopatische behandeling namelijk het werken in het parietaal systeem, dat zijn de gewrichten en spieren. Werken met beweeglijkheid en doorbloeding van de organen (het visceraal systeem) en het werken aan de schedel en de vliezen (dat is het craniosacraal systeem).

Tijdens het onderzoek en de behandeling ga ik op zoek naar de oorzaak van de klacht, soms is dit in een ander deel van het lichaam dan waar de klacht zich bevindt. Als osteopaat zie ik het lichaam als één geheel, weet welke weefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier ze elkaar kunnen beïnvloeden.

Osteopathie is een veilige behandelmethode, die gebaseerd is op principes uit embryologie, fysiologie, anatomie en neurologie. Ik behandel ook kinderen, baby’s en zwangere vrouwen. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, maar mag wel.

Tevens heb ik een tweede behandellocatie in Oosterhout.

Kaart

Openingstijden

Ma, Do
-
Di
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Osteopathie Ingrid Reuser ( GZC Het Koetshuis ) in Koetshuislaan 613, Waalwijk Noord-Brabant 5146 BR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Waalwijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waalwijk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waalwijk Noord-Brabant, 5146 BR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825392]