Subaru Dealer Broekauto BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grotestraat 90 , 5141 HB Waalwijk, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Subaru Dealer Broekauto BV

Vanaf 1998 is Broekauto de Subaru 6 sterren dealer. Dit merk, dat zich onderscheidt door een ongekend hoge kwaliteit, heeft zijn sporen reeds dik verdiend in de rallywereld. Vanwege onze kennis en interesse in de autosport beleven wij veel plezier aan Subaru, en hebben we vanaf 2000 met ScoobySport alles in huis met betrekking tot Subaru tuning.

Broekauto is geen gewoon autobedrijf. Met een jarenlange ervaring in de autosport hebben wij het hart op de juiste plaats zitten. Zoals men wel zegt "er stroomt benzine door de aderen".

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, en natuurlijk het onderhoud daarvan als AD autobedrijf "sterk in elk merk", bieden wij een hoop extra service.

Als ScoobySport bieden wij een breed scala aan kwaliteits tuning onderdelen voor de sportieve Subaru rijder. Onze producten worden uitvoerig getest op de eigen demo/race-auto. We weten hierdoor heel goed wat deze producten betekenen en kunnen u uitstekend adviseren.

Onze betrokkenheid bij de auto's en de autosport komt tot uiting in een intensieve samenwerking met diverse autoclubs. Regelmatig organiseren we samen evenementen op eigen terrein met een leuke sfeer en veel technische uitleg.

Tot ziens in Waalwijk.

Leon Reijnen, Directeur / Eigenaar

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Subaru Dealer Broekauto BV in Grotestraat 90, Waalwijk Noord-Brabant 5141 HB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Waalwijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waalwijk Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waalwijk Noord-Brabant, 5141 HB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820460]