Timmermans Makelaardij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsstraat 74 , 5141 GG Waalwijk, Noord-Brabant

E-mail

Over Timmermans Makelaardij

Timmermans Makelaardij is hét adres voor bemiddeling in aan- en verkoop van uw woning of bedrijfspand. Omgang met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze persoonlijke en deskundige benadering zijn wij in staat uw belangen optimaal te behartigen. Beiden zijn van essentieel belang bij een succesvolle aan- of verkoop van uw woning of bedrijfspand. Wij volgen het traject nauwkeurig tot en met de akte bij de notaris.

Sinds 1 september 2002 zijn wij aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen, de grootste brancheorganisatie. Beëdigd NVM-makelaars worden permanent op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en nemen deel aan verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om hun kennis uit te breiden en op peil te houden. Verder is de NVM-makelaar gebonden aan gedragsregels en erecode, dus betrouwbaar! Bij de bemiddeling in aan- en verkoop maken wij gebruik van een geavanceerd uitwisselingssysteem, waardoor wij, en daardoor ook u, inzicht hebben in vraag en aanbod op de markt.

Ons kantoor is al meer dan 35 jaar gevestigd in het centrum van Waalwijk met veel winkelend publiek. U bent altijd van harte welkom bij ons op kantoor. Voor u staat een klein en gespecialiseerd team tijdens kantooruren iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur klaar en op afspraak buiten kantooruren.

Zoekt u een makelaar met kennis, ervaring, persoonlijke betrokkenheid en klantgerichtheid dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Timmermans Makelaardij in Stationsstraat 74, Waalwijk Noord-Brabant 5141 GG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nieuwbouw diensten in Waalwijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waalwijk Nieuwbouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waalwijk Noord-Brabant, 5141 GG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825796]