Financial Consultancy

Financial Consultancy van Twan van de Wiel B.V.

Door: Twan van de Wiel B.V.  05-08-2013
Trefwoorden: financial audit, financial controller, stakeholder management, projectmanagement, veranderingstrajec

De kleur oranje in het logo staat voor een nieuw specialisme van Twan van de Wiel namelijk Financial Consultancy. Hiermee speelt Twan van de Wiel in op de vraag vanuit de klant die naast het financiële advies zoekt naar een veel bredere advisering. Op een proactieve manier adviseert Twan van de Wiel klanten wat betreft organisatorische en administratieve vraagstukken. Door het creëren van inzicht in financiële cijfers wil Twan van de Wiel de ondernemer bewust maken van zijn huidige situatie om vanuit daar te werken aan verbetering. Ook voor een eerlijke en onafhankelijke beoordeling van financiële gegevens kunt u bij Twan van de Wiel terecht.

Trefwoorden: financial audit, financial controller, stakeholder management, projectmanagement, veranderingstrajec

Andere producten en diensten van Twan van de Wiel B.V.

Administratie Helpdesk van Twan van de Wiel B.V. thumbnail
05-08-2013

Administratie Helpdesk

Twan van de Wiel Administratie Helpdesk geeft advies en ondersteuning aan bedrijven, administratie- en accountantskantoren en softwarebedrijven. Wij zien ons graag als spil tussen deze partijen. Zorgen dat de klant vooruit kan en dat andere partijen de gegevens krijgen die zij nodig hebben. Twan van de Wiel Administratie Helpdesk zoekt overal de oplossing voor!


Administratieve Begeleiding van Twan van de Wiel B.V. thumbnail
05-08-2013

Administratieve Begeleiding

Als ondernemer heeft u uw handen vol aan uw core-business. De administratie komt daarbij nog weleens op de tweede plaats. Het cijfermatige hart mag echter niet worden verwaarloosd. Niet alleen omdat de wetgever een kloppende administratie eist maar ook omdat de cijfers inzicht verschaffen in de resultaten van uw bedrijf. Klanten en banken hechten veel waarde aan heldere cijfers. Tevens vormen ze een instrument om uw bedrijfsvoering te verbeteren en/of te optimaliseren.