Twiddus Kringloopwarenhuis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zanddonkweg 14 , 5144 NX Waalwijk, Noord-Brabant

E-mail

Over Twiddus Kringloopwarenhuis

Twiddus is het kringloopbedrijf van de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Bij Twiddus werken wij actief aan hergebruik en aan het verkleinen van de afvalberg. Dit doen wij door goederen die op de nominatie stonden om te worden weggegooid, te sorteren, schoon te maken, op te knappen, te repareren en voor aantrekkelijke prijzen te verkopen in ons kringloopwarenhuis aan de Zanddonkweg 14 in Waalwijk.

Tweedehands. Eersteklas
Zoekt u wellicht wat ‘nieuwe’ spullen? Dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom bij Twiddus. Daar kunt u overigens met eigen ogen zien dat weggooien zonde is. De spullen die in de winkel te koop worden aangeboden, zijn afdankertjes van medeburgers. Maar zoals zo vaak is het afdankertje van de één het kostbare kleinood van de ander. Hoe dan ook: Twiddus, dat is tweedehands, maar wél eersteklas!

Geen vast assortiment
Het leuke van een bezoekje aan Twiddus is de verrassing van een bijzondere ontdekking. Er is geen vast assortiment. Wat u er vandaag ziet, kan morgen al verkocht zijn. Omgekeerd natuurlijk ook: wat er vandaag nog niet is, kan er morgen staan. Twiddus kent dan ook veel vaste bezoekers die op zoek zijn naar speciale spulletjes of ontbrekende artikelen in hun verzameling. En vaak wordt hun geduld beloond!

Bruikbare spullen
Heeft u bruikbare spullen of huisraad, waarvan u het nut niet meer inziet? Zaken die bij u al tijden in de weg staan? Bent u uitgekeken op onderdelen van uw interieur? Heeft u hoe dan ook goederen die u erg graag kwijt wilt? Denk dan aan Twiddus, het kringloopbedrijf voor de gemeenten Aalburg, Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Eén telefoontje is voldoende. Bel: 0416 56 00 43 en de medewerkers van deze eersteklas organisatie voor tweedehands artikelen halen de goederen – mits verkoopbaar – gratis bij u op. Uw spullen krijgen dan een tweede leven.

Kansen nemen toe
Door zaken te doen met Twiddus werkt u zelf mee aan de verkleining van de afvalberg en aan stimulering van de kringloop.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Clothing & Shoe Stores

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Twiddus Kringloopwarenhuis in Zanddonkweg 14, Waalwijk Noord-Brabant 5144 NX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Waalwijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waalwijk Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waalwijk Noord-Brabant, 5144 NX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3731590]