Willem van Oranje College

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Gaard 4 , 5146 AW Waalwijk, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Willem van Oranje College

Het Willem van Oranje College is een protestants-christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Wij willen onderwijs geven waarbij de pedagogische opdracht gekenmerkt wordt door waarden als:
- in ons doen en laten God eren en onze naaste;
- tolerantie, gekoppeld aan respect voor anderen;
- verantwoordelijkheid voor onze naaste en omgeving;
- bouwen aan een rechtvaardige samenleving.

Missie:
Het Willem van Oranje College is een protestants-christelijke school die handelt vanuit het evangelie. De school begeleidt
leerlingen op weg naar volwassenheid.De school is daarbij een proeftuin waar geleerd wordt verantwoorde keuzes te maken. Samen leren, samen leven, samen leren samenleven in een samenleving met messiaans perspectief.

Visie:
Leerlingen worden geprikkeld te leren in een krachtige leeromgeving die hen de beste kansen biedt om hun talenten te ontplooien. Zij verwerven competenties die nu en straks bruikbaar zijn in leefsituatie, maatschappelijk verkeer en beroepsuitoefening.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Willem van Oranje College in De Gaard 4, Waalwijk Noord-Brabant 5146 AW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Techniek diensten in Waalwijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waalwijk Techniek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waalwijk Noord-Brabant, 5146 AW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822992]