Certified Energy B.V. opent nieuw kantoor!

Door: Certified Energy  07-04-2006
Trefwoorden: Milieu, Duurzame Energie, Bedrijfsverhuizing

Vorig jaar zomer is Certified Enery B.V. te Wanroij met 2 personen van start gegaan met de verkoop en bouw van biogasinstallaties. Inmiddels telt het bedrijf 15 medewerkers, werkzaam in zowel de bouw als op kantoor. Door deze enorme groei opent Certified Energy B.V. op maandag 10 april haar nieuwe kantoor in Wanroij.

Certified Energy bouwt biogasinstallaties voor de opwekking van Duurzame Energie, Certified Energy. Biogas ontstaat uit plantaardig restmateriaal en wordt door een motor middels een zeer schoon verbrandingsproces omgezet in groene stroom. Voor Nederland is de productie van biogas nieuw maar in Duitsland vind dit proces al meer dan 20 jaar plaats. Certified Energy werkt nauw samen met Schmack Biogas, marktleider in Duitsland, en kan daardoor gebruik maken van de zeer ruime ervaring in deze branche.

De behoefte aan schone duurzame energie is groot en zal alleen maar verder toenemen. Door gebruik te maken van natuurlijke bronnen zoals de wind en de zon, maar ook van de immer beschikbare biomassa kan in deze behoefte worden voorzien.
Certified Energy bv weet door de juiste techniek én biologische bedrijfsvoering op een innovatieve en rendabele manier energie op te wekken met behulp van producten uit de natuur.

Trefwoorden: Bedrijfsverhuizing, Biogasinstallaties, Duurzame Energie, Milieu

Contact Certified Energy

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share