CASADE

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raadhuisstraat 2 , 5165 CH Waspik, Noord-Brabant
het Hart van Brabant, Waalwijk

E-mail

Over CASADE

Zo wil ik wonen
Casade is een sterke, regionale wooncorporatie. We zorgen voor betaalbare huur- en koopwoningen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. En dat doen we samen met onze huurders en belanghouders. We bouwen voortdurend aan een professionele en betrokken organisatie waarvan huurders zeggen: ‘Zo wil ik wonen’.

Thuis in de wijk
De mensen van Casade stimuleren betrokkenheid van wijkbewoners en meedoen in de samenleving. Dat draagt immers bij aan een wijk waar bewoners zich thuis voelen. Casade kent de wijk en haar bewoners en de bewoners kennen Casade

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Mortgage Brokers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is CASADE in Raadhuisstraat 2, Waspik Noord-Brabant 5165 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Waspik Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waspik Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waspik Noord-Brabant, 5165 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821083]