Kerkhof Architecten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Duvenvoordestraat 28 , 5165 ED Waspik, Noord-Brabant
het Hart van Brabant, Waalwijk

E-mail

Over Kerkhof Architecten

Welkom op de web site van Kerkhof architecten, een jonge dynamisch architectenbureau dat zich ontwikkeld tot een bureau met een veelzijdige ontwerppraktijk. Het bureau, dat in 2006 begon als Kerkhof Bouwkundig Advies, heeft een ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw en restauratie van woningbouw projecten tot utiliteitsbouw.

We zijn gespecialiseerd in:
•Architectonische en stedenbouwkundige ontwerp.

•Bouwtechnische uitwerking van diverse gebouwen.

•Ruimtelijke procedures.

•Procesbeheersing bouwvergunningen.
•Projectmanagement.

•Visualisatie bestaande en nieuwbouw projecten.

Bent u op zoek naar een daadkrachtig en veelzijdig architectenbureau, wilt u creativiteit en kwaliteit, dan bent u hier op het goede adres. Via deze site kunt u kennis met ons maken, mochten wij uw interesse hebben gewerkt kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Tot onze klanten behoren:
• Particulieren.

• Aannemers.
• Gemeente.
• Woningbouwcorporaties.

• Project ontwikkelaars.

• Bedrijven.

Visie.

Het bureau kiest tijdens het ontwerp- en bouwproces bewust voor een structuur waarin alle betrokken samenkomen en vooral samenwerken. Zodat er uitwisseling van ervaring en kennis plaats vindt, wat de kwaliteit van het ontwerp verhoogt.

Kerkhof architecten is betrokken bij veranderingen in zowel de ruimtelijke als de organisatorische aspecten van het bouwen. De opdrachtgevers zijn behalve woningcorporaties en projectontwikkelaars, ook kopers en huurders, of andere toekomstige gebruikers.

Kerkhof architecten neemt boven op de creatieve rol tevens een adviserende, begeleidende of sturende taak op zich bij het ontwerpen voor deze particuliere opdrachtgevers. Wij willen de wensen van onze opdrachtgevers zo veel mogelijk 'ruimte' geven door ondersteuning met kennis van zaken en in helder gestructureerde processen.

In diverse projecten werken wij bovendien met de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van technische innovaties in milieu- en energiegebruik.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

22-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kerkhof Architecten in Van Duvenvoordestraat 28, Waspik Noord-Brabant 5165 ED uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Waspik Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waspik Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waspik Noord-Brabant, 5165 ED, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3830158]