Jeunesse

Jeunesse van Beauty in Progress

Door: Beauty in Progress  14-11-2012
Trefwoorden: Huidverzorging

Jeunesse is een huidverzorgingsmerk uit Israël. Alle producten zijn volledig dierproefvrij en zijn GMP gecertificeerd.

De basis van het merk zijn de heilzame ingrediënten uit de Dode Zee, gecombineerd met natuurlijke ingrediënten en plantenolieën. Alle producten van Jeunesse worden gekenmerkt door de milde samenstelling, de aansprekende, zachte geur en de luchtige textuur. Jeunesse maakt als één van de weinigen gebruik van vacuümmixers, waardoor de crèmes een zeer prettige luchtigheid krijgen en niet zwaar op de huid voelen.

Jeunesse bestaat uit 3 lijnen:

Anti-Ageing lijn, in deze lijn met 8% -10% actieve werkstoffen vindt u passende producten voor ieder huidtype. Deze lijn is tevens het meest uitgebreid en bevat salonverpakkingen. De producten houden de huid in perfecte conditie en vertragen de vorming van tekenen van huidveroudering.

Total Effect Lijn, in deze lijn vindt u specifieke huidverbeteringsproducten voor de huid met tekenen van veroudering. Het percentage actieve werkstoffen in deze producten ligt maar liefst rond de 18%.

Spa Face lijn, deze lijn is ontwikkeld voor de jongere huid en bevat tevens anti-acne producten. Het percentage actieve werkstoffen ligt laag, om de jonge huid niet te belasten.

Trefwoorden: Huidverzorging

Andere producten en diensten van Beauty in Progress

Golden Rose van Beauty in Progress thumbnail
14-11-2012

Golden Rose

Golden Rose magnetische nagellak. Een nieuwe nagellak van Golden Rose, creëert aantrekkelijke nagel designs in 18 chique metallic tinten.


Wellmaxx van Beauty in Progress thumbnail
14-11-2012

Wellmaxx

Hyaluronzuur in cosmetische verzorgingsproducten Onze huid verliest met het ouder worden zijn spanning en elasticiteit. Daarom is het van groot belang om reeds aanwezige rimpels te corrigeren en daarnaast de ontwikkeling van nieuwe rimpels te voorkomen.