Wellmaxx

Wellmaxx van Beauty in Progress

Door: Beauty in Progress  14-11-2012
Trefwoorden: Huidverzorging, Wellmaxx

Hyaluronzuur in cosmetische verzorgingsproducten

Onze huid verliest met het ouder worden zijn spanning en elasticiteit. Daarom is het van groot belang om reeds aanwezige rimpels te corrigeren en daarnaast de ontwikkeling van nieuwe rimpels te voorkomen.

Een oorzaak hiervan is de aantoonbare reductie van het huidbestanddeel hyaluronzuur. Met het stijgen van onze leeftijd wordt het percentage hyaluronzuur in zo duidelijke mate kleiner dat de matrix van het bindweefsel aan volume verliest. Want alleen wanneer de huid in voldoende mate vocht kan opslaan, wordt hij als het ware van binnenuit opgevuld.

Moderne onderzoeken op het gebied van de cosmetiek bestrijden de oorzaken doelgericht en specialisten van andere disciplines zoals de plastisch-esthetische chirurgie maken gebruik van de nieuwste inzichten en resultaten van deze onderzoeken.

XX-perts aan het werk wellmaxx

Wellmaxx volgt een concept dat voor alle huidtypes en huidtoestanden doeltreffend gebruik maakt van bijzonder effectieve en beproefde werkende stoffen.

De "watermagneet" hyaluronzuur staat in het middelpunt. Verzorgingsproducten met hyaluron activeren op de eerste plaats de huideigen hyaluronzuur-productie in de diepere huidlagen. Zo vullen zij de matrix van het bindweefsel met bio-hyaluronzuur en verminderen daardoor de rimpels.

Verder bevatten de producten zuiver hyaluronzuur dat een onmiddellijk effect heeft: oppervlakkige rimpels verdwijnen langzaam en de huid oogt gladder en frisser. Dit omdat de huidlagen intensief met hyaluronzuur worden verzorgd.

Het zorgt voor volume doordat voldoende vocht aan het huidoppervlak wordt gebonden. Bovendien laat hyaluronzuur op de huid een lucht doorlatende film achter die de huid tegen uitdroging beschermt.

Trefwoorden: Huidverzorging, Wellmaxx

Andere producten en diensten van Beauty in Progress

Golden Rose van Beauty in Progress thumbnail
14-11-2012

Golden Rose

Golden Rose magnetische nagellak. Een nieuwe nagellak van Golden Rose, creëert aantrekkelijke nagel designs in 18 chique metallic tinten.


Jeunesse van Beauty in Progress thumbnail
14-11-2012

Jeunesse

Jeunesse is een huidverzorgingsmerk uit Israël. Alle producten zijn volledig dierproefvrij en zijn GMP gecertificeerd.