Werkendamse Verwarmingscentrale BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ir. Blankenstraat 6 , 4251 NR Werkendam, Noord-Brabant
Land van Heusden en Atena

E-mail

Over Werkendamse Verwarmingscentrale BV

De Werkendamse Verwarmings Centrale (WVC) staat voor service & onderhoud, een 24-uurs storingsdienst en meet- en regeltechniek. De Werkendamse Verwarmings Industrie (WVI) voor advisering, installatie en nazorg. De activiteiten van beide bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan; samen leveren zij een totaalpakket op het gebied van beheersing van het binnenklimaat.

Betrouwbaar
De WVC en de WVI zijn sinds decennia een begrip. Een familiebedrijf dat zich onderscheidt door inzet, kennis en ervaring. Merkonafhankelijk, dus objectief. En denkend en handelend in uw belang.

Een installatie is zo sterk als de zwakste schakel. Wij zorgen ervoor dat elke schakel even sterk is. Door het secuur bijhouden van de gegevens van de installaties van onze klanten, zijn wij exact op de hoogte van alle relevante informatie. Mocht zich toch een storing voordoen, dan zorgen wij voor een snelle en adequate oplossing. Bij calamiteiten is onze 24-uurs storingsdienst zeven dagen per week, dag en nacht bereikbaar.

De Werkendamse Verwarmings Industrie en Werkendamse Verwarmings Centrale (in de volksmond ‘de Werkendamse’) staan voor een totale beheersing van uw binnenklimaat.

Sinds 50 jaar is de Werkendamse een begrip. Wij zijn een familiebedrijf dat zich onderscheidt door kennis, inzet en ervaring. Dit zijn niet enkel woorden, maar worden ondersteund door de verscheidenheid aan behaalde certificaten, zoals o.a. SCIOS, ISO 9001 en BRL600.

Onderhoud
Naast het installeren van een optimale klimaatoplossing zorgen wij ook voor het onderhoud van de installatie en een 24-uursservicedienst.

Duurzaam
Wij bieden niet enkel de standaard klimaatinstallaties. Ook voor duurzame oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Deze systemen leveren duurzame en financiële voordelen op, waarbij het comfort een grote rol blijft spelen.

Kortom, voor een totale beheersing van uw binnenklimaat staan onze professionele medewerkers klaar voor u!

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Werkendam Noord-Brabant

Is Werkendamse Verwarmingscentrale BV in Ir. Blankenstraat 6, Werkendam Noord-Brabant 4251 NR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Werkendam Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Werkendam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Werkendam Noord-Brabant, 4251 NR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818830]