Werkina Werkendam BV Scheepselektro

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Biesboschhaven Noord 1 B , 4251 NL Werkendam, Noord-Brabant
Land van Heusden en Atena

E-mail

Over Werkina Werkendam BV Scheepselektro

Werkina Werkendam: what’s in a name? Werkina ontwikkelt en produceert scheepselektrotechniek die doet wat het moet doen: werken. En dat op een intelligente, efficiënte en begrijpelijke manier.

Wie geavanceerde techniek weet te koppelen aan plezierig gebruiksgemak, mag terecht spreken van vernieuwing. Schippers en vlooteigenaren die dat ervaren, hebben innovatieve lading aan boord. Om veilig, snel en kostenbewust het werk te kunnen doen.

Een goed bewijs van onze visie en werkwijze is het gestandaardiseerde Data Besturings Systeem (DBS), slim opgebouwd uit hoogwaardige standaard- componenten. Wij werken uitsluitend met materialen die hun betrouwbaarheid hebben bewezen. En niet te vergeten: met gekwalificeerde mensen in een IVW gecertificeerd, NEN-EN-ISO 9001:2000 gecertificeerd, V.E.V. opleidingsbedrijf.

Werkina Werkendam heeft meerdere samenwerkingsverbanden in de scheepsindustrie en onderhoudt contacten met VeKa, Bijlsma Shipyard, Teamco Shipyard Heusden, Jongert Shipyard en Gebhard scheepselektro. Het bedrijf telt dit jaar 50 medewerkers en is daarmee een van ‘s lands grootste installateurs van binnenvaartschepen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Marine Equipment & Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Werkina Werkendam BV Scheepselektro in Biesboschhaven Noord 1 B, Werkendam Noord-Brabant 4251 NL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Werkendam Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Werkendam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Werkendam Noord-Brabant, 4251 NL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3682565]