Bouwbedrijf John Havermans BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beekzicht 2 , 4884 CA Wernhout, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Zundert

E-mail

Over Bouwbedrijf John Havermans BV

Een ruim ervaren bouwonderneming met ca. 10 werknemers. Wij bieden u tal van werkzaamheden aan. Vooral bestaande uit nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en tegelwerken voor bedrijven en particulieren.

Omdat wij toekomstgericht willen werken zijn wij een erkend leerbedrijf, er worden leerlingen van het S.P.B. (Samenwerkingsverband Praktijkopleidingen Bouwnijverheid), Bouwschool Breda en opleidingsbedrijf Fundeon bij ons geplaatst, zodat zij praktijkervaring op kunnen doen. Om deze leerlingen goed te kunnen begeleiden, zijn twee medewerkers opgeleid tot leermeester.

Al onze medewerkers zijn allround vaklieden. Maar uiteraard heeft elke medewerker zo zijn eigen specialisme, zoals timmerwerken, metselwerken of tegelwerken. Veel onderhoud en renovatiewerkzaamheden voeren wij uit voor plaatselijke woningstichtingen, maar ook voor particulieren of bedrijven.

Ook kunnen wij voor u alle machinale timmerwerken verzorgen, zoals kozijnrenovaties inclusief het aanbrengen van HR++ beglazing, het plaatsen van een dakkapel of bijvoorbeeld het aanbrengen van een vaste trap naar zolder.

Met het gebruik van materialen die wij standaard op voorraad hebben, zoals plaatmaterialen, veiligheidshang- en sluitwerk en bevestigingsmaterialen kunnen wij bij vrijwel elke (nood)situatie hulp bieden.

Tevens zijn wij sinds 1998 VCA gecertificeerd, omdat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat!

Mocht u geïnteresseerd zijn of een offerte willen aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bouwbedrijf John Havermans BV in Beekzicht 2, Wernhout Noord-Brabant 4884 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wernhout Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wernhout Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wernhout Noord-Brabant, 4884 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827578]