Gemeente Aalburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grote Kerkstraat 32 , 4261 BE Wijk en Aalburg, Noord-Brabant
Aalburg, Land van Heusden en Atena

E-mail

Over Gemeente Aalburg

De gemeente Aalburg is ontstaan per 1 januari 1973 door samenvoeging van de gemeenten Eethen, Veen en Wijk en Aalburg. De gemeente telt ruim 12.900 inwoners en heeft een oppervlakte van 5.316 ha.

Aalburg is gelegen in de provincie Noord-Brabant, in het Land van Heusden en Altena en bestaat uit 7 kerkdorpen (Babyloniënbroek, Drongelen, Eethen, Genderen, Meeuwen, Veen en Wijk en Aalburg). In Aalburg, grotendeels omringd door de Maas, overheerst de landelijke rust nog. U kunt er onder andere prachtige fietstochten maken.

De gemeente Aalburg wordt bestuurd door 3 wethouders die samen met de burgemeester het dagelijks bestuur vormen. De gemeenteraad kiest de wethouders. Burgemeester en wethouders hebben verschillende taken. Zo voeren zij onder andere de besluiten van de gemeenteraad uit.

De gemeente Aalburg geeft aan haar burgers een op tal van terreinen dienstverlening. Deze zijn onder te verdelen in taken op het gebied van de zorg, de huisvesting van inwoners en tal van maatschappelijke en culturele taken. Daarnaast voert de gemeente toezichthoudende taken uit op het terrein van de bouw van woningen en bedrijven, het milieu en bij evenementen en vergunningen en de nalvering van de leerplicht.

De gemeente is er ook voor schuldhulpverlening en de diverse uitkeringen in het sociale domein.

Samen met de burgers en bedrijven stelt de gemeente zich tot doel om een fijne saenlivein te creeren waarbij alle inwoners zich goed voelen.

Openingstijden

Ma, Wo - Do
-
Di
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gemeente Aalburg in Grote Kerkstraat 32, Wijk en Aalburg Noord-Brabant 4261 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Wijk en Aalburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijk en Aalburg Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijk en Aalburg Noord-Brabant, 4261 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820876]