Weijgertze Auto Techniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Perzikstraat 9 E , 4261 KC Wijk en Aalburg, Noord-Brabant
Aalburg, Land van Heusden en Atena

E-mail

Over Weijgertze Auto Techniek

Weijgertze Autotechniek

Autobedrijf gespecialiseerd in de merken Volkswagen Audi Seat en Mercedes-Benz. Voor deze merken kunnen wij u allround-service aanbieden voor onderhoud en reparatie met kwaliteitsonderdelen, maar ook een diagnose met originele testapparatuur, aircoreparatie en apk-keuringen.

Verder bieden wij u ook de mogelijkheid uw lease-auto te laten onderhouden daar wij lease service center-gecertificeerd zijn.

Naast onze activiteiten als garagebedrijf bent u ook bij ons aan het goede adres als het gaat om schadereparatie en -afwikkeling, en ruitschadeherstel.

Service

Voor u en uw auto!

Autorijden is emotie. Gaat u maar na: het geeft u een gevoel van vrijheid, de auto is vaak het verlengstuk van uw persoonlijkheid en zelfs het tempo waarin u rijdt is vaak emotioneel geladen. Zo rijdt u harder als u zich prettig voelt, of rijdt u scherper als u zich irriteert.

Bij Weijgertze Autotechniek streven we ernaar om het autorijden leuk te houden. Want niets is vervelender dan een auto die het niet goed doet. Een lekke band, een kapotte lamp of slecht lopende motor? Wij maken het snel en vakkundig in orde voor u.

Zo kunt u zich weer bezighouden met de leuke dingen van de auto: het autorijden.

Specialist Mercedes - Benz Audi Volkswagen Seat Skoda

Uitlezen met Star Diagnose Mercedes-Benz
Uitlezen met VAS 6160A Volkswagen Audi Seat Skoda

Originele Onderdelen Audi / Volkswagen / Mercedes

Kwaliteit tot in detail Originele onderdelen

Kwaliteit is de optelsom van alle onderdelen. Anders gezegd; de keten is zo sterk als de zwakste schakel. Alleen als elk afzonderlijk deel nauwkeurig en betrouwbaar functioneert, kunt u optimaal op uw auto vertrouwen.

Kwaliteit begint aan de basis

Originele Onderdelen worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw auto - alle delen zijn zodoende op elkaar afgestemd. Als in de serieproductie verbeteringen worden doorgevoerd, worden deze automatisch toegepast op Originele Onderdelen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Weijgertze Auto Techniek in Perzikstraat 9 E, Wijk en Aalburg Noord-Brabant 4261 KC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wijk en Aalburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijk en Aalburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijk en Aalburg Noord-Brabant, 4261 KC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825503]