Mijntoneel.nl

Afdrukken

Is Mijntoneel.nl incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weth. Lindersstraat 97 , 5455GK Wilbertoord, Noord-Brabant
Land van Cuijk, Mill en Sint Hubert

Geen telemarketers alstublieft

Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Mijntoneel.nl

Een website met heel veel informatie over toneel. Terug naar de Etrusken met hun gestileerde diensten en verder met de Grieken en hun erediensten ter ere van de god Apollo en de god van het vermaak Dionysos. De diverse schrijvers zoals Homeros, de blinde bard. Waarschijnlijk was hij het die diverse saga’s en legenden beschreef tot een vertelbaar geheel. Het is dan ook het helden epos over de Trojaanse oorlog dat aan deze schrijver wordt toegewezen, “Homeros Ilias“.
Dat na de overwinning van Heracles op Hector dit epos eindigt lijkt een aanduiding dat Heracles de laatste godheld uit het oude Griekenland is. Ook Aisopos is als Oud Griekse dichter bekent, hij verhaalde voornamelijk fabels over dieren, zoals “de raaf en de vos” en “de krekel en de mieren”. Beide fabels zijn nog steeds bekend in het Nederlands.
Een bekende blijspel dichter is dan weer Eupolis,
zijn tegen hanger in de Nieuwe Komedie wordt Menander genoemd.

Ook het Theater in de lage landen word genoemd, de oudheid va

Kaart

Andere diensten in de buurt van Wilbertoord Noord-Brabant

Is Mijntoneel.nl in Weth. Lindersstraat 97, Wilbertoord Noord-Brabant 5455GK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Workshops diensten in Wilbertoord Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wilbertoord Workshops per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wilbertoord Noord-Brabant, 5455GK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813239]