Selten Glas-Schilder en Decoratietechnieken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wethouder Lindersstraat 66 B , 5455 GM Wilbertoord, Noord-Brabant
Land van Cuijk, Mill en Sint Hubert

E-mail - Geen ingevoerd

Over Selten Glas-Schilder en Decoratietechnieken

Kwaliteit door vakmanschap. Vanuit die optiek voeren wij zowel kleine als grote projecten uit. Soms is solide vakmanschap alleen niet genoeg. Dan is er ook extra zorg, kleurgevoel en improvisatie nodig. Het goede contact met onze klanten is dan ook extra belangrijk.

Kwaliteit en service staan bij ons voorop, daarom zorgen wij voor uitgebreide offertes en adviezen als basis van iedere opdracht. Onze goed opgeleide vakmensen gebruiken uitsluitend eerste klas materiaal en gereedschap. Verder zijn wij AF-erkend schilder, behanger en glaszetter.

In onze vestiging in Wilbertoord verkopen wij de professionele lakken o.a. van Sigma die wij op elke gewenste kleur kunnen maken.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/SeltenSchilderwerken/

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Selten Glas-Schilder en Decoratietechnieken in Wethouder Lindersstraat 66 B, Wilbertoord Noord-Brabant 5455 GM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wilbertoord Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wilbertoord Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wilbertoord Noord-Brabant, 5455 GM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3686361]