Motion Coverband

Afdrukken

Is Motion Coverband incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Het dekske 1 , 5513 PB Wintelre, Noord-Brabant
Eersel, Kempen

E-mail

Over Motion Coverband

Motion Coverband

Het begon allemaal vier jaar geleden in het pittoreske Wintelre. Vijf jonge honden die de instrumenten pakte om samen muziek te maken. Onschuldig en met de intentie om wat op te gaan treden. De eerste optredens smaakte naar meer, de drang om op het podium te staan werd groter en zo ontstond er een niet te stille honger om elk feest tot een knallend hoogtepunt te brengen. Inmiddels is Motion dertig keer per jaar op weg, niet te stoppen en smekend om meer!
Het enthousiasme van de leden heeft er voor gezorgd dat Motion Coverband zich heeft ontwikkeld tot een volwassen band, met de speelsheid en het uithoudingsvermogen van een student. Een avond op het podium bij Motion is hetzelfde als een middag in de sportschool. Mensen die in het publiek hebben gestaan weten dat dit niet geheel zonder risico is. Niet zelden zijn er gasten met pijnlijke voeten of bezweten blouses naar huis gegaan. Voor het zweet dat je verliest, krijg je wel een voldaan gevoel terug! Weten hoe organ

Kaart

Andere diensten in de buurt van Wintelre Noord-Brabant

Is Motion Coverband in Het dekske 1, Wintelre Noord-Brabant 5513 PB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coverband diensten in Wintelre Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wintelre Coverband per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wintelre Noord-Brabant, 5513 PB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3776571]