Amarant

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 130 B , 5411 CM Zeeland, Noord-Brabant
Landerd, Maaskant

E-mail

Over Amarant


Amarant is er voor mensen met een beperking.

Mensen met een beperking hebben een gewoon leven, net als ieder ander. Met een eigen plek om te wonen, een baan of in sommige gevallen zinvolle dagbesteding, vrijetijdsactiviteiten en een sociaal netwerk. Amarant biedt daarbij de juiste zorg en begeleiding – voor iedere leeftijdsgroep.
We zijn er voor jonge kinderen en gezinnen, voor jongeren, volwassenen en ouderen met een beperking. Samen met onze cliënten kijken we vooruit. Want hoe ernstig de beperking ook is, er is altijd perspectief. We bieden de beste begeleiding en zorg in iedere levensfase. Verandert er iets in het leven van de cliënt? Dan bewegen we mee.
Altijd in de buurt.
In Brabant is Amarant altijd dichtbij. Amarant Wijkzorg is er in de eigen wijk met ambulante ondersteuning of hulp op het gebied van wonen. En met onze Specialistische zorg bieden we rugdekking vóór de wijk.
Goede en verantwoorde zorg.
Amarant wil zo goed mogelijk aansluiten bij elke zorgvraag. In overleg met de cliënt, ouders en familie komen we tot goede en verantwoorde zorg. Samen stellen we een persoonlijk plan op. Met begeleidingsdoelen, resultaten en evaluatiemomenten.
Amarant is een onderdeel van de Amarant Groep. Wil je meer informatie over wat Amarant te bieden heeft? Neem dan een kijkje op onze website: www.amarant.nl. Hier vind je meer over onze zorg en dienstverlening. Maar je kunt ons natuurlijk ook bellen en jouw vraag aan een van onze telefonistes voorleggen. Zij helpen je graag verder op weg. Ons centrale telefoonnummer is 0900 8066.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Amarant in Kerkstraat 130 B, Zeeland Noord-Brabant 5411 CM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zeeland Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zeeland Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zeeland Noord-Brabant, 5411 CM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825669]