Bruno Silva traint met Ajax in zijn hoofd

Bruno Silva traint met Ajax in zijn hoofd van Krediet Lenen

Door: Krediet Lenen  11-01-2008
Trefwoorden: Advies, Website, Marketing

Bruno Silva traint met Ajax in zijn hoofd 

GRONINGEN - Na één dag afwezigheid heeft Bruno Silva toch weer de training, weliswaar apart van de groep, hervat bij FC Groningen. Desondanks wil de Uruguayaanse rechtsback nog altijd een transfer afdwingen naar Ajax. FC Groningen wil de verdediger echter niet laten gaan. Ook Feyenoord en Fiorentina hebben interesse getoond in Bruno Silva. Overigens laat trainer Ron Jans de speler wel buiten de selectie voor het thuisduel met Excelsior.

Volgens zaakwaarnemer Henk van Ginkel blijft Bruno Silva hopen op een overgang naar Ajax. "Hij heeft het goed met zijn familie besproken en wil graag naar Ajax, dat bovendien een substantieel bedrag voor hem wil betalen", aldus Van Ginkel tegenover de Groninger Internet Courant. " Hij hoopt te bereiken dat Ajax en Groningen in ieder geval met elkaar om de tafel gaan."FC Groningen wil de selectie echter graag bij elkaar houden. " Wij hebben bepaalde ambities en staan er goed voor in de competitie. We willen graag het seizoen met deze spelers afmaken”, meldde Henk Veldmate, manager technische zaken van de Groningse club, donderdag al. Ook directeur Hans Nijland verklaarde dat in de winterstop geen enkele speler FC Groningen zal verlaten.

krediet online

Trefwoorden: Advies, Geld, Krediet, Kredieten, Leen, Lenen, Lening, Leningen, Marketing, Money, Offerte, Online, Reclame, Site, Sites, Website, Websites