Van der Walle VOF

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voor-Oventje 4 A , 5411 NT Zeeland, Noord-Brabant
Landerd, Maaskant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Van der Walle VOF

Van der Walle Wellness staat synoniem voor kwaliteit en bedrijfszekerheid op het gebied van sauna's en infrarood cabines.

Wij leveren elementensauna's en infrarood cabines als bouwpakket maar onze specialiteit is het bouwen van maatwerk op lokatie. Naar uw wens, of dat bij u in de bad- of zolderkamer is, recht, met schuine hoeken of buiten in een tuinhuis.

U hebt bij ons keuze uit verschillende houtsoorten, kachels en besturingsunits die in onze showroom te bekijken zijn. Ook kunt u bij ons het verschil zien tussen lange- en kortegolf stralers, zodat u een verantwoorde keuze kunt maken.

Voor mensen die zelf hun eigen sauna willen bouwen hebben wij alles in huis.

Als bij u de werkdruk hoog is en u echt wil ontspannen, kom dan eens langs bij Van der Walle Wellness. Belt u even van tevoren zodat u deskundig te woord wordt gestaan?

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Swimming Pools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zeeland Noord-Brabant

Is Van der Walle VOF in Voor-Oventje 4 A, Zeeland Noord-Brabant 5411 NT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Swimming Pools diensten in Zeeland Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zeeland Swimming Pools per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zeeland Noord-Brabant, 5411 NT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815295]