Buitenreclame

Buitenreclame van Vorminzicht reclame

Door: Vorminzicht reclame  28-04-2011
Trefwoorden: Reclame, Huisstijl, Grafisch Ontwerp

 

Bewegende banner

De bewegende banner is een mobiel billboardsysteem, waarvan de constructie voorzien is van een innovatief kantelsysteem dat hevige windvlagen (tot windkracht 8) opvangt. Het doek is aan beide zijden bedrukt en volledig te personaliseren. Om uw boodschap op te laten vallen, kunt u de banner neerzetten waar u wilt. De banner is een lichtgewicht constructie van 70 kg. De onderdelen kunnen compact worden verpakt in een box of hoes. De banner is modulair uit te breiden.


Opgemaakt frame

De frames bieden de mogelijkheid om eenvoudig opstellingen te creëren die gebruikt kunnen worden voor in- en outdoortoepassingen als bijvoorbeeld uitgiftebalies, beursstands, scheidingswanden of bars. De frames worden voorzien van XL-prints naar uw eigen ontwerp, in buitengewoon hoge resolutie (tot 1000 dpi!). Easy-Up- en pagodetenten worden getransformeerd tot heuse blikvangers als ze door ons aangekleed worden.


Futuristische tentcontstructie

De tent is een futuristisch vormgegeven constructie die gemaakt is om op te vallen. Overal waar u hem neer zet zal hij opvallen. De tent is volledig te personaliseren. De lichtgewicht constructie kan 300kg dragen. U kunt zonder problemen licht- & geluidsinstallaties ophangen aan het frame. Zowel binnen als buiten toepasbaar.

 

Bouwhekdoeken

Bouwhekdoeken zijn de ideale manier om de omheining rond de bouwplaats te benutten als informatievoorziening aan voorbijgangers. Door gebruik te maken van deze spandoeken kan er op een stijlvolle manier kenbaar gemaakt worden wat er plaats vind, wie de betrokken partijen zijn en nog veel meer! Ook zijn de bouwhekdoeken uitstekend te gebruiken op evenementen als bewegwijzering naar de nooduitgang, EHBO post, toiletten of reclame te maken voor andere evenementen.

 

Reclamezuil

Reclamezuilen zijn er in een groot en divers assortiment. Een zuil is een goed herkenningspunt voor bezoekers en tegelijkertijd reclame voor voorbijgangers. Uiteraard moet de zuil bij de uitstraling van uw bedrijf passen. Informeer naar de mogelijkheden.

Trefwoorden: Grafisch Bureau, Grafisch Ontwerp, Grafisch Vormgeven, Huisstijl, Reclame