Pianoservice Octaaf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 26 , 4761 CB Zevenbergen, Noord-Brabant

E-mail

Over Pianoservice Octaaf

Uw piano laten stemmen of pianorestauratie? Pianoservice Octaaf

Heeft de piano ook uw oren veroverd? Dan wilt u natuurlijk dat er goed voor gezorgd wordt. Pianoservice Octaaf in Zevenbergen doet precies dat. In heel Brabant en regio Den Haag en Rotterdam zorgen we ervoor dat piano’s en vleugels in topconditie zijn en blijven.

Ons servicebedrijf verricht alle diensten op het gebied van piano’s en piano-onderhoud. Onze vakkundige stemmers stemt en reguleert uw piano en komt bij u langs voor een periodieke stembeurt. Daarnaast repareren, reviseren en restaureren we uw piano of vleugel wanneer deze iets mankeert, er een onderdeel vernieuwd moet worden of als u uw instrument weer in ere wilt laten herstellen. Ook voor een onderhoudsbeurt of taxatie kunt u bij ons terecht..

Bent u van plan een piano aan te schaffen? Als onafhankelijke professionals op piano- en vleugelgebied geven we graag aankoopadvies, zodat u zeker weet dat u een goede keuze maakt.Ook voor de aanschaf van accessoires, zoals metronomen, pianobanken, -krukken en -lampen, en onderhoudsproducten kunt u bij ons terecht

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Pianoservice-Octaaf/232866446902565

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pianoservice Octaaf in Kerkstraat 26, Zevenbergen Noord-Brabant 4761 CB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Zevenbergen Noord-Brabant, 4761 CB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823482]