Klaverblad Autoverzekering afsluiten

Klaverblad Autoverzekering afsluiten van Premie Vergelijken

Door: Premie Vergelijken  24-10-2008

Direct een Klaverblad autoverzekering afsluiten doet U gemakkelijk en snel via www.premie-vergelijken.nl

De Royaal autoverzekering van Klaverblad Verzekeringen biedt u een uitstekende dekking, tegen een zeer concurrerende premie. Deze autoverzekering kent geen bonus-malusschaal. U betaalt een vaste, lage premie die - ook als u schade claimt - ongewijzigd blijft. Bovendien krijgt u, als u een jaar geen schade meldt een korting van 15% op de premie van het volgende verzekeringsjaar. Heeft u bij het afsluiten van de verzekering 8 of meer aantoonbare schadevrije jaren, dan krijgt u de korting van 15% al direct aan het begin van het eerste verzekeringsjaar.

De Royaal autoverzekering kent drie dekkingsvarianten:

WA (wettelijke aansprakelijkheid)
Deze dekking is wettelijk verplicht voor iedere automobilist. Onder deze dekking valt schade die u met uw auto aan anderen toebrengt. De verzekerde bedragen zijn € 5.000.000,- voor letselschade en € 2.500.000,- voor zaakschade.

WA+beperkt casco
Met deze dekking bent u ook verzekerd tegen een aantal schades aan uw eigen auto, zoals bijvoorbeeld brand, storm, diefstal en ruitbreuk. Niet verzekerd is schade aan uw auto door aanrijdingen die u zelf veroorzaakt.

WA+volledig casco
Bij deze dekking is niet alleen schade zoals brand of storm aan uw eigen auto gedekt, maar ook schade aan uw auto die u zelf veroorzaakt.

Andere voordelen van de autoverzekering van Klaverblad.
Zeer lage premie
De premie is laag doordat er bij het bepalen van de premie veel risicofactoren worden meegewogen

De Klaverblad autoverzekering kent geen bonus-malusschaal. U betaalt een vaste premie die ongewijzigd blijft als u een schade claimt. U hoeft dus geen extra premie te betalen voor bijvoorbeeld een bonusbescherming.

Als u in een jaar geen schade meldt, dan krijgt u in het volgende verzekeringsjaar 15% korting op de premie. Als u heeft bewezen een goede rijder te zijn, dan krijgt u deze korting zelfs al in het eerste verzekeringsjaar.

Direct Uw klaverblad autoverzekering berekenen en afsluiten. Doet U gemakkelijk en snel op www.premie-vergelijken.nl