Vignani Breidt Engineering Services Uit Naar Europa

Vignani Breidt Engineering Services Uit Naar Europa van Vignani Europe

Door: Vignani Europe  19-08-2008
Trefwoorden: Outsourcing, Vignani

Zevenbergen, 19 augustus 2008: Vignani Technologies, een product engineering services onderneming met hoofdkantoor in Bangalore, India, breidt haar activiteiten uit naar Europa met de oprichting van Vignani Europe B.V. gevestigd in Zevenbergen.

Vignani werd opgericht in juni 2005 en biedt hoogwaardige product ontwerp diensten aan onder meer op het gebied van de halfgeleider industrie, automobiel branche, zonne-energie en medische apparatuur. Tot de klantenkring behoren 7 Fortune 1000 bedrijven. In 2007 werd een omzet gerealiseerd van 4,23 M$ en groeide het aantal medewerkers naar 200.

Kumar Ramachandran, CEO van Vignani: “Recent onderzoek geeft aan dat de markt van engineering services zal groeien naar €100+ B in 2020. Daarvan zal 25 % uitbesteed worden naar lage kosten en snel groeiende economieën zoals India. Europa is voor ons een belangrijke markt waar de bereidheid om engineering activiteiten naar India uit te besteden nog steeds toeneemt. Met de oprichting van Vignani Europe B.V. zullen we dichter bij onze klanten zijn. Ook zijn wij op zoek naar partners die onze expertise kunnen gebruiken om hun activiteiten uit te breiden in groeimarkten”

Wil Huijben, President Vignani Europe: “Sinds we gestart zijn ons op de Europese markt te richten, hebben we geïnteresseerde bedrijven gevonden in Nederland, België, Engeland, Ierland, Duitsland, Zweden, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje en Italië. Klanten waarderen onze mogelijkheden om integrale activiteiten uit te voeren van conceptueel tot en met gedetailleerd product ontwerp. In combinatie met onze flexibele samenwerkingsmodellen met klanten kunnen we aanzienlijke waarde toevoegen aan hun organisatie.”


Over Vignani Technologies

Vignani is een product engineering services onderneming die het bedrijven met kapitaal intensieve productiemiddelen mogelijk maakt hoogwaardige diensten tegen lage kosten in India te gebruiken. Vignani werd opgericht door veteranen in de halfgeleider productiemiddelen industrie, die verantwoordelijk waren voor het opzetten van een ontwikkelcentrum in India voor de marktleider op het gebied van productieapparatuur voor de halfgeleiderindustrie.

Voor meer informatie over Vignani, bezoek www.vignani.com

Contactpersoon Vignani Europe B.V. :
Wil Huijben, President Vignani Europe
Email: wil@vignani.com
M: +31 653 270 277

Trefwoorden: Outsourcing, Vignani