Barry Callebaut Nederland BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: de Ambachten 35 , 4881 XZ Zundert, Noord-Brabant
Baronie van Breda
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Barry Callebaut Nederland BV

Met een jaarlijkse omzet van meer dan CHF 4,6 miljard (EUR 3,6 miljard/USD 5,0 miljard) in het boekjaar 2010/11 is Barry Callebaut, met hoofdkantoor in Zürich, 's werelds toonaangevende fabrikant van kwaliteitscacao en -chocolade, van de cacaoboon tot het afgewerkte chocolade- product. Barry Callebaut is aanwezig in 27 landen, telt 40 productievestigingen en heeft een zeer gediversifieerd personeelsbestand van zo'n 6000 toegewijde medewerkers. Het bedrijf bedient de hele voedingsindustrie en focust op industriële voedingsmiddelenfabrikanten en artisanale en professionele gebruikers van chocolade (zoals chocolatiers, banketbakkers en bakkers), het laatstgenoemde segment met zijn twee wereldmerken Callebaut® en Cacao Barry®. Barry Callebaut is wereldwijd leider in cacao- en chocolade-innovaties en biedt een brede waaier aan diensten op het gebied van productontwikkeling, verwerking, opleiding en marketing. Ook kostenbeheersing is een belangrijke reden waarom zowel lokale als mondiale voedingsmiddelenfabrikanten samenwerken met Barry Callebaut. Via tal van duurzaamheidsinitiatieven en onderzoeksactiviteiten werkt het bedrijf samen met cacaoboeren, coöperatieven en andere partners om toekomstige cacaobevoorrading te verzekeren en de levensomstandigheden van de boeren te verbeteren.

Barry Callebaut is de wereldmarktleider in hoogkwalita- tieve cacao- en chocoladeproducten. Het bedrijf is in 1996 opgericht als gevolg van de fusie van het Belgische Callebaut en het Franse Cacao Barry. Sedertdien zijn wij geëvolueerd van een leverancier van industriële en speciale chocolade voor industriële en ambachtelijke klanten naar een leverancier van geïntegreerde oplossin- gen voor de hele voedingsindustrie. Wij zijn georganiseerd in regio's en bedienen twee verschillende klantensegmen- ten – zowel industriële voedingsmiddelenproducenten als artisanale en professionele gebruikers van chocolade (zoals chocolatiers, banketbakkers en bakkers en ook restaurants, hotels en cateraars).

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Food Products

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zundert Noord-Brabant

Is Barry Callebaut Nederland BV in de Ambachten 35, Zundert Noord-Brabant 4881 XZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Chocoladeproducten diensten in Zundert Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zundert Chocoladeproducten per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zundert Noord-Brabant, 4881 XZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816527]