Boomkwekerij Roelands BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Goorbaan 9 , 4881 MH Zundert, Noord-Brabant
Baronie van Breda

E-mail

Over Boomkwekerij Roelands BV

Roelands Boomkwekerijen b.v is een toonaangevende boomkwekerij in Zuidwest Nederland en is gevestigd in Zundert, een van de belangrijkste boomkwekerijcentra van Europa.
De specialiteit van Roelands Boomkwekerijen b.v is de teelt van bos- en haagplanten in pot én in de volle grond. Deze combinatie maakt dat de planten jaarrond geleverd kunnen worden. De planten worden met de grootste zorg gekweekt door een professioneel team van medewerkers met een no-nonsense mentaliteit. Hierdoor wordt een constante hoge kwaliteit gewaarborgd.

Roelands Boomkwekerijen b.v levert aan een grote verscheidenheid professionele opdrachtgevers zoals groothandelaren, overheden, tuincentra, hoveniers, boomkwekers, projectmatige aannemers en incidenteel ook grote particuliere klanten. De afzet wordt in diverse Europese landen gerealiseerd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Florists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zundert Noord-Brabant

Is Boomkwekerij Roelands BV in Goorbaan 9, Zundert Noord-Brabant 4881 MH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zundert Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zundert Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zundert Noord-Brabant, 4881 MH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816566]