Schipper

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hofdreef 46 , 4881 DR Zundert, Noord-Brabant
Baronie van Breda

E-mail

Over Schipper

Sinds de oprichting in 1938 in Goes heeft Schipper Accountants elf vestigingenin Zuidwest-Nederland, ook in Terneuzen. Vanuit hier adviseren en begeleiden wij lokale mkb-ondernemers bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen en ambities. Schipper biedt ondernemers diverse diensten op het gebied van onder meer accountancy, controle, belastingadvies, juridische advisering en algemeen bedrijfseconomisch advies.

Daarnaast kenmerkt het bedrijf zich door een gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van corporate finance, pensioenen, estate planning, successieplanning en human resources. Schipper bundelt de verschillende activiteiten in vijf disciplines: Accountants, Fiscaal, Pensioen, Corporate Finance en Personeel & Organisatie.

Bij Schipper staat de adviseur naast de ondernemer. We zullen nooit op de stoel van de ondernemer gaan zitten, maar er wel pal naast om samen aan een succesvolle toekomst te werken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/SchipperGroep

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zundert Noord-Brabant

Is Schipper in Hofdreef 46, Zundert Noord-Brabant 4881 DR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Accountants diensten in Zundert Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zundert Accountants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zundert Noord-Brabant, 4881 DR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827248]