Interschouw

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oosteinderweg 246 A , 1432 BB Aalsmeer, Noord-Holland

E-mail

Over Interschouw

Sfeerverwarming is ons vak

Al ruim 30 jaar is Interschouw in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, de Zaanstreek en omgeving een vertrouwd adres voor sfeerverwarming en alles wat daarbij hoort.

Met recht noemen wij ons een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van sfeerverwarming. We kunnen de hele aanleg van uw sfeerverwarming namelijk ook zelf bouwkundig en installatietechnisch verzorgen. Of er nu getimmerd, gemetseld of gestuct moet worden. Gasleidingen luchttoevoerbuizen en rookkanalen hebben voor ons evenmin geheimen.

Maar allereerst begint het met een goed en gedegen advies. In een persoonlijk gesprek zoeken we met u naar de beste oplossing voor úw situatie en toegesneden op úw wensen en úw smaak. Wij leveren alle bekende topmerken uit Nederland plus nog een aantal van de beste producten elders uit Europa.

Deze topproducten bouwen wij in naar het idee, dat we met u ontwikkeld hebben. Het gehele project voeren we zelf uit, zodat u maar met één bedrijf te maken heeft voor wat betreft aanleg en garantie. Uiteraard staan wij met langdurige garanties borg voor onze producten.

Wij voeren een ruime keus aan de mooiste stijlschouwen en schoorsteenmantels. Van nostalgisch tot modern en van klassiek tot design. In vele kleuren en materialen. Desnoods ontwerpen we voor u een schouw op maat. Onze klant is nog echt koning.

Een veilig rookkanaal door ons aangelegd verzekert u van jarenlang ongestoord en veilig stoken. Wij voeren de modernste systemen en leggen die ook voor u aan.

Ons motto is: als wij klaar zijn, kunt u stoken!

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/interschouw/

Categorieën: Fireplace Construction

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Interschouw in Oosteinderweg 246 A, Aalsmeer Noord-Holland 1432 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Accessoires diensten in Aalsmeer Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Aalsmeer Accessoires per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Aalsmeer Noord-Holland, 1432 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827312]