Jan Boer Hzn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Legmeerdijk 313 , 1431 GB Aalsmeer, Noord-Holland

E-mail

Over Jan Boer Hzn

Jan Boer Hzn heeft jarenlange ervaring in de export van snijbloemen en potplanten in Europa, met name Duitsland en Oostenrijk. Met onze ervaren in- en verkopers en vanuit Bloemenveiling Aalsmeer, 's werelds grootste bloemenveiling, zijn wij in staat onze klanten een totaalpakket aan te bieden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Voor het gemak van onze klant is het bestellen van bloemen, planten en accessoires ook mogelijk via onze webshop. Wij leveren ook online een ruim assortiment. Vanzelfsprekend 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Florists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jan Boer Hzn in Legmeerdijk 313, Aalsmeer Noord-Holland 1431 GB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Florists diensten in Aalsmeer Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Aalsmeer Florists per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Aalsmeer Noord-Holland, 1431 GB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3665143]