Thuiszorg Aalsmeer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Drie Kolommenplein 1 , 1431 LA Aalsmeer, Noord-Holland

E-mail

Over Thuiszorg Aalsmeer

Bij Zorgcentrum Aelsmeer werken ruim 300 medewerkers en zetten bijna 180 vrijwilligers zich dagelijks in voor goede zorg in de gemeentes Aalsmeer en Uithoorn. Gedreven mensen geven op een enthousiaste en menselijke manier invulling aan zorg in de breedste zin van het woord. Ze leveren zorg en andere diensten die het mensen mogelijk maakt zo gezond en zelfstandig mogelijk te leven en te wonen.

Zorgcentrum Aelsmeer is een kleine organisatie midden in de samenleving. Wij verzorgen Wonen, Zorg en Welzijn aan mensen in Zorgcentrum Aelsmeer en via Thuiszorg Aalsmeer bij u thuis. Wij bieden zorgverlening waarbij de cliënt zoveel mogelijk de regie moet kunnen voeren over zijn eigen leven. Onze visie is: Goed in het gewone, dicht bij mensen!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Aalsmeer Noord-Holland

Is Thuiszorg Aalsmeer in Drie Kolommenplein 1, Aalsmeer Noord-Holland 1431 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Maaltijdservice diensten in Aalsmeer Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Aalsmeer Maaltijdservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Aalsmeer Noord-Holland, 1431 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817323]