Accountantskantoor BV De Man

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kennemerpark 20 , 1811 DE Alkmaar, Noord-Holland

E-mail

Over Accountantskantoor BV De Man

Voor vele verschillende soorten ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf in de regio verzorgen wij al vele jaren de financiële administratie, de loonadministratie, fiscale aangiften en het samenstellen van de jaarrekeningen. Ook advisering en ondersteuning zien wij als een belangrijke taak. Daarnaast zijn wij mede gespecialiseerd in fiscale aangiften en adviezen ten behoeve van de medische sector en particulieren.

Ons professionele team bestaat uit een accountant (AA), belastingadviseur (mr/FB), salarisadministratie-afdeling en tien zeer vakbekwame medewerkers. Wij bieden de mogelijkheid om door middel van on-line boekhouden de kosten te beperken en toch volop gegevens uit te kunnen wisselen.

Onze organisatie is zeer flexibel met korte communicatielijnen en is in staat u snel en bekwaam van dienst te zijn. Wij denken graag met u mee en bieden onze relaties niet alleen deskundige, maar ook persoonlijke en laagdrempelige ondersteuning.
De juiste kwaliteit voor de juiste prijs!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Accountantskantoor BV De Man in Kennemerpark 20, Alkmaar Noord-Holland 1811 DE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Alkmaar Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alkmaar Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alkmaar Noord-Holland, 1811 DE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228569]