Antiek Houtkrul De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kennemerstraatweg 110 , 1815 LD Alkmaar, Noord-Holland

E-mail

Over Antiek Houtkrul De

Welkom bij Antiek De Houtkrul

Aan de Kennemerstraatweg 110 te Alkmaar is de grootste antiekzaak in de kop van Noord Holland gevestigd. Al meer dan 20 jaar een begrip in Alkmaar en omstreken.

In de stijlvolle winkel vindt u een uniek en gevarieerd assortiment antieke meubelen. Prachtige Hollandse, Engelse, Franse en Duitse meubelen, waaronder kabinetten, linnenkasten, commode´s, bureau´s en eetkamertafel in verschillende modellen en maten. Uitsluitend echt antiek, in verschillende houtsoorten onder andere mahonie, eiken, kersen, noten.

Naast de antieke meubelen worden er ook kroonluchters, kandelaars, Franse vergulde spiegels, Engelse karaffen en antieke landkaarten en prenten verkocht.

In het eigen restauratie-atelier worden de meubelen op ambachtelijke wijze door gediplomeerde en ervaren restauratoren gerestaureerd. Hier restaureren wij ook uw eigen meubelen.

Mocht het meubel dat u zoekt er niet tussen staan in de winkel kunnen wij ten alle tijden een meubel voor u op maat maken. Denk hierbij aan televisiekasten met een lift, boekenkasten, eetkamertafels en zelfs keukens bouwen wij op maat, compleet aangepast aan uw wensen.

Graag verwelkomen wij u persoonlijk bij ons in de winkel en het restauratie-atelier, voor het zoeken naar een betrouwbaar stuk antiek, een restauratie aan een bestaand meubel of een nieuw meubel op maat gemaakt.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Antiques

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Antiek Houtkrul De in Kennemerstraatweg 110, Alkmaar Noord-Holland 1815 LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Alkmaar Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alkmaar Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alkmaar Noord-Holland, 1815 LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3751421]