Bandenservice Noorderkade BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Berenkoog 6 8 , 1822 BJ Alkmaar, Noord-Holland

E-mail

Over Bandenservice Noorderkade BV

Bandenservice Noorderkade is een specialistisch bandenservice-bedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle soorten banden, maar ook voor uitlaten, accu's, schokdempers, verlagingsets en velgen. Wat ons als bedrijf onderscheidt van een Fast-Fitter is dat wij echt gespecialiseerd zijn in het leveren en monteren van de voorgenoemde produkten. Voor u als klant biedt dat het voordeel dat wij specialistische apparatuur bezitten, zodat uw materiaal altijd met de grootste zorg wordt behandeld. Tot slot hebben wij gediplomeerd technisch personeel in dienst die verschillende branche-technische opleidingen hebben genoten. Een garantie voor levering van een goede kwaliteit.

Door ons lidmaatschap van de VACO kunnen wij deze zaken allemaal garanderen. Tevens doen wij mee aan de VACO Erkenningsregeling. Deze regeling zorgt ervoor dat bandenservice-bedrijven een beoordeling krijgen en dus nog meer kwaliteit aan de klant moeten kunnen bieden.

Kwaliteitsbanden.
Bent u ook toe aan nieuwe autobanden? Kom direct langs bij Bandenservice Noorderkade. Onze ervaren specialisten geven u het beste advies. En altijd voor u de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Wij monteren uitsluitend kwaliteitsbanden met E-keurmerk. Alle bekende merken en gangbare typen zijn direct uit voorraad leverbaar, zoals Michelin, Pirelli, Continental en Bridgestone. Zonder afspraak kunt u bij ons gewoon binnenlopen. Mocht u toch liever een afspraak maken, ook dit is geen probleem.

Bent u ook toe aan nieuwe autobanden? Kom direct langs bij Bandenservice Noorderkade. Onze ervaren specialisten geven u het beste advies. En altijd voor u de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Wij monteren uitsluitend kwaliteitsbanden met E-keurmerk. Alle bekende merken en gangbare typen zijn direct uit voorraad leverbaar, zoals Michelin, Pirelli, Continental en Bridgestone.

Zonder afspraak kunt u bij ons gewoon binnenlopen.

Mocht u toch liever een afspraak maken, ook dit is geen probleem.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Is Bandenservice Noorderkade BV in Berenkoog 6 8, Alkmaar Noord-Holland 1822 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Alkmaar Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alkmaar Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alkmaar Noord-Holland, 1822 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3718882]