Brethouwer Homeopathiepraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laat 90 C , 1811 EK Alkmaar, Noord-Holland

E-mail

Over Brethouwer Homeopathiepraktijk

Ik wil U graag kennis laten maken met de kracht van de homeopathie en andere complementaire geneeswijzen. Ik biedt individuele behandelingen, voorlichting, cursussen & workshops, coaching en supervisie.
Homeopathie is een milde en effectieve geneeswijze voor de mens in al zijn levensfasen. Van het ongeboren kind tot de hoogbejaarde in de laatste levensfase. Van acute (kinder) ziektes tot chronisch en/of levensbedreigende ziektes.

Aangezien homeopathie de vitaliteit versterkt kan het goed ingezet worden naast andere specialisme. Homeopathie helpt het lichaam zichzelf te helpen.

Een enorme diversiteit aan klachten leent zich voor homeopathische behandeling.
Soms is er (nog) geen sprake van klachten maar kunnen we preventief behandelen om te voorkomen dat een aanleg manifest wordt.

Misschien overweegt u een bezoek aan een homeopaat. Of wilt U meer weten over homeopathie en ander complementaire geneeswijzen. Mogelijk bent u doorverwezen door uw huisarts of een andere behandelaar. In mijn praktijk bent u aan het juiste adres voor een behandeling met deze veelzijdige geneesmethode!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Alkmaar Noord-Holland

Is Brethouwer Homeopathiepraktijk in Laat 90 C, Alkmaar Noord-Holland 1811 EK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Maatwerk diensten in Alkmaar Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alkmaar Maatwerk per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alkmaar Noord-Holland, 1811 EK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826197]