Dierenarts Noord-Holland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Juliana van Stolberglaan 6 , 1814 HB Alkmaar, Noord-Holland

E-mail

Over Dierenarts Noord-Holland

Waarom uzelf in allerlei bochten wringen om op tijd op het spreekuur van de dierenarts te kunnen verschijnen? Waarom uw huisdier aan de stress blootstellen die een bezoek aan een dierenartsenpraktijk met zich mee brengt? Vanaf nu komt de dierenarts gewoon bij u thuis, wanneer het u schikt. Uw dier kan gewoon in zijn eigen omgeving worden behandeld wat een heleboel stress tegengaat.

Bij ‘dierenarts Noord-Holland’ kunt u terecht voor alle voorkomende behandelingen, consulten, chippen, vaccinaties, ontwormen en ontvlooien, maar ook voor bloedonderzoek en operaties. Dierenarts Claire Regan heeft maar liefst 10 jaar ervaring opgebouwd, waaronder veel ervaring als 'spoed dierenarts'.

Mijn naam is Claire Regan, ik ben getrouwd en heb een zoontje. Oorspronkelijk kom ik uit Australië.

Na het behalen van mijn dierenarts diploma heb ik 10 jaar in Engeland gewerkt als dierenarts, waar ik mijn eigen dierenartspraktijk had. Ik was gespecialiseerd in spoedwerk en interne geneeskunde van kat en hond.
Ik heb een enorme passie voor chirurgie en mijn speciale interesse gaat uit naar het gedrag van honden en katten.

Mijn hobby’s zijn mozaïeken maken, wandelen door het bos, kamperen in Frankrijk (als er maar een zwembad aanwezig is), koken en eten. Mijn favoriete huisdier is mijn zoon Fabien. Het is echt een klein aapje! Omdat hij nu naar de peuterspeelzaal gaat heeft mama meer tijd om haar grote passie, diergeneeskunde, uit te oefenen.

Uw huisdier is bij mij in goede handen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Alkmaar Noord-Holland

Is Dierenarts Noord-Holland in Juliana van Stolberglaan 6, Alkmaar Noord-Holland 1814 HB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Honden diensten in Alkmaar Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alkmaar Honden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alkmaar Noord-Holland, 1814 HB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826048]