Woonboot met feestgangers dreigt te zinken

Woonboot met feestgangers dreigt te zinken van Drijvendewoningverzekering.nl

Door: Drijvendewoningverzekering.nl  24-02-2015
Trefwoorden: Verzekering, Pompen, Preventie

HILLEGOM - Brandweer en politie zijn in de nacht van zaterdag op zondag verzocht om naar de Vosselaan te gaan om assistentie te verlenen bij een zinkende woonboot. Op een woonboot was een feest aan de gang. Plotseling maakte de woonboot water en liep het water met bakken naar binnen. Alle feestgangers hebben vervolgens de boot verlaten. De eigenaar was reeds begonnen om het water uit de boot te pompen. De brandweer was snel ter plaatse en deze is met zwaarder materieel gaan pompen. Omdat het water naar binnen bleef stromen, zijn duikers van de brandweer te water gegaan en deze konden de lekkage traceren. Voor de bewoners van de woonboot zijn slaapplaatsen geregeld omdat het niet meer veilig was om op de woonboot te overnachten. Zo viel het gevierde feest letterlijk in het water. Gelukkig geen slachtoffers. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Kijk op onze Wilt u goed voorbereid zijn op dit soort gebeuretenissen? Kijk op de preventie pagina voor informatie om dergelijke situaties te voorkomen. Toch is het van belang dat als het gebeurd u een goede woonarkverzekering heeft. http://www.drijvendewoningverzekering.nl/Drijvende_WoningVerzekering_Nieuws.htm#Woonboot-met-feestgangers-dreigt-te-zinken-11-jan-2015

Trefwoorden: Assurantieadviseur, Drijvende Woning, drijvende woningverzekering, gezonken woonboot, Hillegom, Lek, Pompen, Preventie, Tussenpersoon, Verzekeren, Verzekering, waterstudioverzekering, Watervilla, Watervillaverzekering, Waterwoning, waterwoningverzekering, Woonark, Woonarkverzekering, Woonboot, woonboot lek, Woonbootverzekering,

Ander nieuws en updates van Drijvendewoningverzekering.nl

Politie houdt 'ernstig rekening' met opzet bij explosie woonboot van Drijvendewoningverzekering.nl thumbnail
21-04-2015

Politie houdt 'ernstig rekening' met opzet bij explosie woonboot

De politie is een grootschalig onderzoek begonnen naar de explosie op een woonboot maandagochtend in Wormer. Daarbij bestaat het sterke vermoeden dat er opzet in het spel is geweest.


10-03-2015

Woonboten als bouwwerk: De gevolgen

In 2014 kwam de Raad van State met de uitspraak dat woonboten gezien moeten worden als bouwwerk. Welke gevolgen heeft dit? Volgens eerdere jurisprudentie werden woonboten juist niet gezien als bouwwerken.


Faillissement Spruyt Arkenbouw Heerenveen van Drijvendewoningverzekering.nl thumbnail
10-03-2015

Faillissement Spruyt Arkenbouw Heerenveen

Op 11 februari 2015 is het faillissement van Spruyt Arkenbouw BV uitgesproken door de rechtbank Noord Nederland. Ook voor het installatiebedrijf van Spruyt, Aquabouw BV is het faillissement op die datum uitgesproken.


Waterwoning Wilnis mooiste woonboot van Nederland van Drijvendewoningverzekering.nl thumbnail
24-02-2015

Waterwoning Wilnis mooiste woonboot van Nederland

WILNIS - Middenin het polderlandschap ligt de glazen woonboot van Sandra v. D en Jeroen B. Rondom kun je genieten van water en weilanden. De woonboot is vandaag verkozen tot mooiste woonboot van Nederland. Uit achttien inzendingen werd de glazen waterwoning genomineerd en ging met nog drie andere woonboten de strijd aan voor de prijs van mooiste woonboot in Nederland.


Inbreker woonboot aangehouden van Drijvendewoningverzekering.nl thumbnail
24-02-2015

Inbreker woonboot aangehouden

De politie heeft vrijdagochtend een 31-jarige inwoner van Soesterberg aangehouden op verdenking van inbraken in twee woonboten aan de Westerkade in de stad.


Een woonboot, woonark of andere drijvende woning verzekeren doet u op DrijvendeWoningVerzekering.nl van Drijvendewoningverzekering.nl thumbnail
17-02-2015

Een woonboot, woonark of andere drijvende woning verzekeren doet u op DrijvendeWoningVerzekering.nl

Een woonboot, woonark of andere drijvende woning verzekeren doet u op DrijvendeWoningVerzekering.nl


17-02-2015

Bewoners woonboten Amsterdam Noord winnen kort geding.

Dit najaar is voor 16 gezinnen aan de Verstuiverstraat en Koppelingpad een spannende tijd geweest.


17-02-2015

Zelfvoorzienende woonark naar festival - 05 januari 2015

Graafschap College laat tijdens het Festival Ambacht21 een door studenten gebouwde woonark aanmeren aan de IJsselkade.


26-04-2012

De Woonboot maart 2012 - Nieuwsbrief Woonbotencomitee Amsterdam Zijkanaal I e.o.

De Woonboot is de nieuwsbrief van het Woonbotencomitee Amsterdam Zijkanaal I e.o.. De nieuwsbrief van maart is beschikbaar. Hierin onder andere informatie over de WOZ-taxatie in Amsterdam, diverse bruggen en aanpak van overlast te water.


26-04-2012

Woonschip met ligplaats in Wormer op de Zaan

Te koop: Uniek, modern en goed onderhouden woonschip met vaste ligplaats in Wormer op de Zaan. (incl. 2 parkeerplaatsen)


26-04-2012

Recreatie waterchalets te Jisp

Nog slechts 3 stuks waterchalets beschikbaar op recreatiepark Ketelhof te Jisp. Prijs vanaf € 109.900,-- inclusief BTW. Waterchalet wordt behangklaar opgeleverd inclusief keuken, sanitair en tegelwerk.


03-04-2012

12 april: Inloopspreekuur Financiële & Juridische Dienstverlening

In de maand april organiseert SEDW Alkmaar weer een Inloopspreekuur Financiële & Juridische Dienstverlening. Op donderdag 12 april 2012 bent u van 16.00 uur tot 20.00 uur van harte welkom met al uw vragen over aan- en verkoop van (drijvende) woningen, juridische geschillen, hulp bij letselschade en natuurlijk verzekerings- en hypotheekzaken.


03-04-2012

Kamervragen over waterwoningen en een fiscale maas in de wet

 De SP heeft kamervragen gesteld over de behandeling van waterwoningen. Daarbij wordt gesteld dat het, anders dan woonboten, drijvende huizen zijn. Aanleiding is een recente uitspraak van de Hoge Raad over het roerend (niet onroerend) zijn van drijvende woningen.


03-04-2012

Nu ook 'te koop aangeboden' op DrijvendeWoningVerzekering.nl

Nieuw op Drijvende WoningVerzekering .NL: Te Koop. In deze rubriek vindt u diverse te koop aangeboden drijvende woningen, waterwoningen, woonarken, woonboten en waterwoningen.