Engenius opent vestiging in Alkmaar

Engenius opent vestiging in Alkmaar van Engenius

Door: Engenius  09-02-2006
Trefwoorden: Werving En Selectie, Bedrijfsopening

Alkmaar, 8 februari 2006 – Het gaat goed met Engenius, de intermediair op de arbeidsmarkt die werknemers en werkgevers in de techniek op een persoonlijke manier bij elkaar brengt én houdt. Niet alleen is het hoofdkantoor in Hoofddorp recentelijk verhuisd naar een ruimere locatie, het bedrijf opent op 14 februari ook haar deuren in Alkmaar. “Dit is een mooie stap; voor ons, onze opdrachtgevers én voor onze werknemers!”

Engenius is in 1995 gestart in Hoofddorp. Oprichter en directeur van het bedrijf, Alkmaarder Jeroen Erkamp: “Een groot deel van onze werknemers komt uit deze regio en we hebben veel werk in het noorden en noordwesten van ons land, bijvoorbeeld bij de Koninklijke Marine, Nuon Alkmaar en bij Grontmij. Het werk in deze regio neemt bovendien toe. Wij hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan en kunnen dit op deze manier blijven garanderen.”

Feeling met de regio
De West-Friese Bart Feldberg gaat de vestiging aan de Alkmaarse Ampèrestraat runnen. Erkamp: “Hij heeft ruime ervaring in de detacheringbranche en, heel belangrijk, feeling met de regio.”

Over Engenius
Engenius is een intermediair op de arbeidsmarkt, die werknemers en werkgevers in de techniek op een persoonlijke manier bij elkaar brengt én houdt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bemiddelen van ingenieurs voor engineering- en managementfuncties.
Het adres van de Alkmaarse vestiging is: Ampèrestraat 3A, 1817 DE Alkmaar. Telefoon:
(072) 5140514 , fax: (072) 5140515, e-mail: [email protected] Het hoofdkantoor in Hoofddorp blijft haar relaties in het midden- en midwesten van het land bedienen. Engenius is ook te vinden op internet: www.engenius.nl.

Trefwoorden: Bedrijfsopening, Werving En Selectie

Contact Engenius

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share